Νέος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής στη WIND Ελλάς

Ο David Meneghello αναλαμβάνει καθήκοντα από 4 Απριλίου


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17:13
14/03/2011
Νέος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής στη WIND Ελλάς
loading

Ο David Meneghello έρχεται στην WIND Ελλάς έχοντας συνολικά 28 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας από τα οποία τα 12 αφορούν στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως οι Vodafone και Τelenor, τόσο στην Ευρώπη σε χώρες όπως Τσεχία και Σερβία, όσο και στην Ασία.

Ειδικότερα, από το 2006 ο κ. D. Meneghello εργάστηκε στον Όμιλο τηλεπικοινωνιών Telenor, ως Chief Marketing Officer, επικεφαλής των Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Εξυπηρέτησης Πελατών στη Σερβία (2006) και στην Ινδία (2009). Η τελευταία θέση που κατείχε ήταν αυτή του Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία MCP, θυγατρική της Telenor ASA, με κύριο αντικείμενό της τις ασύρματες τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Ως Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της WIND Ελλάς, ο David Meneghello θα έχει στην ευθύνη του το Μάρκετινγκ, την Επικοινωνία και τις Πωλήσεις για το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών Κινητής, Σταθερής & Internet της εταιρείας, καθώς επίσης και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους εταιρικούς πελάτες WIND.

Ο κ. D. Meneghello κατέχει πτυχίο καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο British Columbia του Βανκούβερ, Καναδά.

«Καλωσορίζω τον David στην ομάδα μας. Η πολύχρονη εμπειρία του στις τηλεπικοινωνίες σε διεθνές επίπεδο θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας και την επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων μιας αγοράς που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ολοένα και πιο απαιτητική» δήλωσε σχετικά ο Νάσος Ζαρκαλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς.

«Έχοντας την πλήρη στήριξη των μετόχων μας και μια δυνατή ηγετική ομάδα, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να εδραιώσουμε τη WIND στην αγορά ως τον μοναδικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας σε σταθερή, κινητή & Internet», επεσήμανε ο κ. Ζαρκαλής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει