Η Κωτσόβολος γιορτάζει τα 6 χρόνια ανακύκλωσης συσκευών με ένα γεμάτο 20ήμερο προσφορών. Το 20ήμερο κορυφώνεται στο διάστημα έως και τις 31 Μαΐου με ευκαιρίες στα προϊόντα ψύξης. Πιο συγκεκριμένα, όλοι όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν νέο ψυγείο, καταψύκτη, ψυγειοκαταψύκτη άνω των 399 ευρώ θα έχουν όφελος στην αξία του ΦΠΑ 23% και θα μπορούν έχουν ευκολίες πληρωμής σε έως και 40 άτοκες δόσεις.

Επίσης, παρέχεται δωρεάν παραλαβή της παλιάς τους συσκευής προς ανακύκλωση. Για το ίδιο διάστημα, όλα τα κλιματιστικά TOYOTOMI θα διατίθενται επίσης με δώρο την αξία του ΦΠΑ 23% και σε έως 40 άτοκες δόσεις ενώ επιπλέον θα γίνεται δωρεάν η εγκατάσταση αλλά και η απεγκατάσταση του παλιού κλιματιστικού που θα ανακυκλωθεί. Η εγκατάσταση αφορά στο πακέτο Silver.

Έτσι ολοκληρώνεται μία μεγάλη περίοδος μοναδικών προσφορών για τον εορτασμό των 6 χρόνων από τον Απρίλιο του 2008, όταν η Κωτσόβολος ήταν η πρώτη αλυσίδα που ξεκινούσε την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.

Με την ανακύκλωση και ταυτόχρονα την αντικατάσταση των παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών με νέες υψηλής ενεργειακής κλάσης, το όφελος είναι πολλαπλό τόσο για τους καταναλωτές όσο και το περιβάλλον καθώς αποφεύγεται η ρύπανση και η κατανάλωση των φυσικών πόρων ενώ ταυτόχρονα μειώνονται τα έξοδα του νοικοκυριού για τους λογαριασμούς.

Οι καταναλωτές όπως πάντα μπορούν να μάθουν περισσότερα τόσο στο δίκτυο των 99 καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη τη χώρα όσο και στο www.kotsovolos.gr.