Κολυμπούσε τόσο κοντά σε φαλαινοκαρχαρία που παραλίγο να τον καταπιεί

Τουρίστας έπαθε την πλάκα της ζωής του


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
19:47
04/09/2018
Κολυμπούσε τόσο κοντά σε φαλαινοκαρχαρία που παραλίγο να τον καταπιεί
loading

Νορβηγός τουρίστας που έκανε καταδύσεις στις Φιλιππίνες τα χρειάστηκε όσο να πεις όταν παραβρέθηκε κοντά στο μεγαλύτερο ψάρι του κόσμου.

Ο 49χρονος Geir Johansen δεν είναι εξοικειωμένος μάλιστα με τις καταδύσεις και είναι ιδιαιτέρως ανήσυχος, όπως λέει, όταν βρίσκονται κοντά του μεγάλα ψάρια.

Ο φόβος του δεν του στέρησε ωστόσο τη δυνατότητα να τραβήξει μερικές μαγευτικές εικόνες από το τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα. Μόνο που βρέθηκε πολύ κοντά στο στόμα του, το οποίο δούλευε συνεχώς καταπίνοντας νερό.

Και παρά το γεγονός ότι τα πελώρια ψάρια τρέφονται αποκλειστικά με πλαγκτόν και ψαράκια, το λάθος δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς: «Όταν πρωτομπήκα στο νερό και είδα πόσο τεράστιος είναι ο καρχαρίας, λίγο έλειψε να πάθω ανακοπή», είπε για την περιπέτειά του, «πριν το καταλάβω, βρέθηκα μέσα στο πιάτο του και δεν ήξερα τι να κάνω. Προσπάθησα να παραμείνω όσο πιο ήρεμος μπορούσα, καθώς μας είπανε να μην τους εξαγριώσουμε. Μετά με έσπρωξε δύο φορές. Έμοιαζε με ατσάλι. Το στόμα του καρχαρία δεν είναι καθόλου μαλακό. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία»…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει