Αυτό το αξιολάτρευτο ρακούν στάθηκε αρκετά τυχερό μέσα στην απόλυτη ατυχία του. Συγκεκριμένα σφήνωσε σε μία σχάρα υπονόμου ακριβώς έξω από το σπίτι του Bill Zimmer, διευθυντή του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, τον καταλληλότερο άνθρωπο δηλαδή για να το βοηθήσει.

Το ζώο εντόπισε ένας γείτονας του Zimmer και αμέσως τον ειδοποίησε. Ο δεύτερος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των δρόμων, κάλεσε αμέσως του συναδέλφους του Don Sepanski, Sean Moylan και Carl Kennedy για να βοηθήσουν το ρακούν.

Τελικά με λίγο λάδι και σαπούνι πιάτων κατάφεραν να απεγκλωβίζουν το ζωάκι το οποίο αμέσως επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον.

«Έχουμε επενδύσει αρκετά στο καθαρισμό του περιβάλλοντος της περιοχής μας, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα ελάφια, ρακούν και άλλα ζώα να εμφανίζονται στους δρόμους μας. Όταν είδα την φωτογραφία κατάλαβα αμέσως τον λόγο που το βοήθησαν. Μάλιστα, προτού το ελευθερώσουν στη φύση, το καθάρισαν με νερό, επειδή είχε γεμίσει σαπούνι», δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής, Dan Paletko.