«Είμαι βαθιά πληγωμένη και στεναχωρημένη»

Η γεμάτη πίκρα ανάρτηση της Σταυροπούλου στο Instagram


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΘΕΑΤΡΟ
5:49
08/06/2019
«Είμαι βαθιά πληγωμένη και στεναχωρημένη»
2
loading

Με μια γεμάτη πίκρα ανάρτησή της στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την άδοξη κατάληξη που είχε η πολυαναμενόμενη παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» η οποία θα περιόδευε όλο το καλοκαίρι σε αρκετά μέρη της Ελλάδας.

Η περιοδεία ωστόσο ακυρώθηκε και η ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία της.

«Θέλω την καρδιά να σφίξω, πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο «Μάλιστα Κύριε». Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί.

Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα,και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές,χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να «ρίξουν πέτρα και να φύγουν»,έτσι κι εγώ πρέπει «την καρδιά να σφίξω» και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη,και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο.

«Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη,πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου.», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Θέλω την καρδιά να σφίξω,πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο «Μάλιστα Κύριε». Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί. Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα,και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές,χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να «ρίξουν πέτρα και να φύγουν»,έτσι κι εγώ πρέπει «την καρδιά να σφίξω» και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη,και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο. «Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη,πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vicky_stavropoulou_official_) στις

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Παπαδοπους Δανος

    Για άλλη μια φορα μας είχαν στο περίμενε χωρίς τηλ χωρίς καμία ενημέρωση απλά ένα μυνημα ότι η καλοκαιρινή περιοδεία ο ζαμπετας δεν θα γίνει για λόγους που ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί για δεύτερη φορά από το ίδιο γραφείο παραγωγής την πρώτη φορά βρέθηκαν κάποιοι και την στήριξαν την δουλειά και τον κόπο τον άνθρωπον που κουραζωμασταν για να βγει μια δουλειά σε όλη την Ελλάδα αυτή την φορά προσπάθησαν κάποιοι άνθρωποι αλλά δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα δεν πείραζει ας προσαιχαμε κάθε εμπωδιο και σε καλό λέγανε οι παλιοί

  2. avatar Δανόςπαπαδοπουλος

    Καλημέρα Βίκυ δεν πειράζει

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει