Από τους πιο ζωντανούς και πολυσύχναστους πεζόδρομους στο αθηναϊκό κέντρο, μεταξύ της Περικλέους και της Κολοκοτρώνη, ο πεζόδρομος της Θησέως αποτελεί πόλο έλξης κυρίως για ποτάκι και χορό.

Παρεΐστικη ατμόσφαιρα, μικροσκοπικά –ως επί το πλείστον– γουστόζικα στέκια αποτελούν «θησαυρούς»- έκπληξη για όλους εσάς που θα επιλέξετε την Θησέως για την επόμενη έξοδό σας.

Drunk Sinatra

Το μεγάλο «μπαμ» στον πεζόδρομο της Θησέως έγινε πριν λίγα χρόνια με το πολυαγαπημένο Drunk Sinatra –δεν υπάρχει Αθηναίος που να αγαπάει το κέντρο και να μην έχει περάσει από την μπάρα του για σπιτική σανγκρία και χορό. Η στοά του σφύζει από νεανικό κόσμο που το επιλέγει για τα εξαιρετικά cocktails και την fun ατμόσφαιρά του.

Rehab

Στον πεζόδρομο της Θησέως και στο βάθος της στοάς που έδωσε ζωή το πολυαγαπημένο Drunk Sinatra, το Rehab ήρθε για να μας θυμίσει πως το κέντρο της Αθήνας συγκεντρώνει τα πιο ενδιαφέροντα μπαράκια.

Εν αντιθέσει με την ονομασία του, δεν ερχόμαστε για αποτοξίνωση αλλά για τα αξιόλογα cocktails με βάση κυρίως το ρούμι (η κάβα διαθέτει περισσότερες από 90 επιλεγμένες ετικέτες). Όσο για το χώρο; Αυτός σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις με τις exotic αναφορές, τις 70’s επιρροές και το επιβλητικό ενυδρείο πάνω από την μπάρα του να συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Ippo Bar

Μικροσκοπικό και παρεΐστικο το Ippo υπάρχει πολύ καιρό πριν ο πεζόδρομος της Θησέως γίνει της… μόδας! Με multi ethnic φιλοσοφία στις μουσικές του, διοργανώνει φωτογραφικά events και εκθέσεις ζωγραφικής, παρουσιάσεις βιβλίων, parties ακόμη και βραδιές ποίησης, ενώ κινείται στο στιλ των βερολινέζικων μπαρ και φημίζεται, επίσης, για τις πολύ οικονομικές τιμές του.

Homy

Είναι μικρό και φιλικό και από τα πιο χαρακτηριστικά του στοιχεία τα τραπεζάκια έξω και οι μαξιλάρες στον πεζόδρομο για άραγμα και χάζι στην περαντζάδα του πεζόδρομου. Funk μουσικές, προσεγμένα cocktails και παρεΐστικο κλίμα, στα όσα θα σας πείσουν να το επιλέξετε για ένα απογευματο-βραδινό ποτό με τους φίλους σας.