Τέσσερις μικρές αυλές γίνονται ο προορισμός της Κυριακής, και όχι μόνο, για να διασκεδάσετε με τα κοντινά σας πρόσωπα σε ωραία και παρεΐστικα στέκια.

Φιλική ατμόσφαιρα, οικείο περιβάλλον, ωραίες μουσικές και καλοκαιρινά ποτά και cocktails έχουν την τιμητική τους στα καθιερωμένα open air στέκια που ακολουθούν.

Ιπποπόταμος

Μετά από 40 χρόνια λειτουργίας (βρίσκεται στον πεζόδρομο της Δελφών από το 1978), συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένη επιλογή τόσο για την επιμονή του στην πιο χαλαρή φιλοσοφία του (προσιδιάζει περισσότερο στα γειτονικά Εξάρχεια, και όχι στο Κολωνάκι, όπου και εντοπίζεται), όσο και για τις ποιοτικές υπηρεσίες του.

Εδώ και κάποια χρόνια έχει περάσει σε νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι διατήρησαν το concept του αναλλοίωτο. Must επιλογή τα τραπεζάκια που στήνει στην αυλή του νεοκλασικού κτιρίου του 1903, στο οποίο στεγάζεται.

Κύριος Χου

Σε ένα νεοκλασικό του 1933 στην περιοχή των Άνω Πετραλώνων συναντάται ο Κύριος Χου. Εναρμονισμένος απόλυτα με τη γραφική γειτονιά των Άνω Πετραλώνων, έχει διατηρήσει ανέπαφα κάποια στοιχεία της παλιάς μονοκατοικίας –το παλιό χαρακτηριστικό πλακάκι και την θεσπέσια αυλή– όπου φιλοξενείται και αποτελεί cozy νεανικό στέκι, ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Madeira

Ο υπέροχος νησιωτικός διάκοσμός του –από τον διάδρομο που οδηγεί στην κουκλίστικη κυκλαδίτικης αισθητικής αυλή του, μέχρι και τον εσωτερικό του χώρο– σας κάνει να μεταφερθείτε άμεσα σε κάποιο κυκλαδονήσι. Αγαπημένο και καθιερωμένο στέκι στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου (Πευκών 1), βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την στάση του ΗΣΑΠ, σερβίρει σούπερ καλοκαιρινά cocktails για όλα τα γούστα.

Κεραμείο

Από τα πιο δημοφιλή στέκια στο Μεταξουργείο με μία από τις πι διαχρονικές και αγαπητές αυλές στην περιοχή. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, τέλειες μουσικές και οικονομικές τιμές στο τρίπτυχο της επιτυχίας του.