Συνδυάζοντας ιδανικά την υπέροχη τοποθεσία τους με την μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες τους, τα εστιατόρια που ακολουθούν εντοπίζονται σε εκπληκτικές ταράτσες στην πόλη και ξεχωρίζουν για την εκπληκτική τους θέα.

Με βλέμμα στραμμένο στον εντυπωσιακά φωτισμένο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ή τον ορίζοντα της πόλης, απολαύστε γεύσεις που θα σας μείνουν παντοτινά αξέχαστες, σε περιβάλλοντα που αξίζει να επισκεφτείτε έστω και μία φορά.

Επτά 7

Σε μία από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, το εστιατόριο Επτά 7 (Ερμού 119 &  Άστιγγος 10) άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου παρουσιάζοντας τη συνεργασία του με τον Όμιλο Τραστέλη και το νέο του concept αφιερωμένο στην ιταλική γαστρονομία.

Το Επτά 7 υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα από τα πιο όμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης, με τη λιτή πολυτέλεια να γίνεται εμφανής σε όλα τα επίπεδα του εστιατορίου και την μαγευτική θέα στην Ακρόπολη από το rooftop, να μαγνητίζει το βλέμμα.

Kuzina

Στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από τη σκιά του ναού του Ηφαίστου στον γραφικό πεζόδρομο της Αδριανού, βρίσκεται η μοναδική Kuzina. Το εστιατόριο στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό μοναδικής αρχιτεκτονικής και επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους επισκέπτες: την μαγευτική θέα στην Ακρόπολη από την ταράτσα του εστιατορίου που κόβει την ανάσα!

Με βασικό concept τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με fusion επιρροές υπό τον καταξιωμένο chef Άρη Τσανακλίδη, η Kuzina έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην συνείδηση όλων των λάτρεων της γαστρονομίας, ισορροπώντας μεταξύ της παραδοσιακής και γαστρονομικής ευρηματικότητας.

Sense

Στον τελευταίο όροφο του AthensWas στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (νο5), το εστιατόριο Sense Restaurant σας προσκαλεί να κάνετε ένα γευστικό break, με την Ακρόπολη σε gros plan. Σε ένα προσεγμένο περιβάλλον και με φόντο την καλύτερη θέα της πόλης, θα δοκιμάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ελληνική κουζίνα με σύγχρονη άποψη.

ΡΟΙΝΤ a

Μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία με φόντο το φωτισμένο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης γράφεται στο roof garden του Hotel Herodion στην Ακρόπολη (Ροβέρτου Γκάλλι 4).

To bar-restaurant ΡΟΙΝΤ a σας υποδέχεται κι αυτή τη σεζόν στον υπέροχο open χώρο του, για να σας προσφέρει απλόχερα μια βραδιά με γνώμονα τη γαστρονομία και την ποιότητα. Και όλα αυτά κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας και τα φωτισμένα γλυπτά του Παρθενώνα που στέκουν αγέρωχα στο Μουσείο της Ακρόπολης σε απόσταση αναπνοής.

Hytra

Το βραβευμένο εστιατόριο Hytra με δύο αστέρια Michelin στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107- 109), εκτός από την εκλεκτή κουζίνα του ξεχωρίζει και για τη θέα που προσφέρει προς τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Φαγητό ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, υψηλή αισθητική και ποιότητα το τρίπτυχο της επιτυχίας του.