Με θέα θάλασσα ή όχι, η Γλυφάδα φημίζεται για τα περιποιημένα και προσεγμένα στέκια της, που ξεχωρίζουν στις επιλογές του κοινού τόσο για τις ποιοτικές υπηρεσίες, όσο και για τους υπέροχους χώρους τους.

Ακολουθούν τρία από αυτά, λοιπόν, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με απολαυστικό και αρωματικό καφέ, σε χώρους που διακρίνονται για την αισθητική τους, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν για τους πελάτες τους.

Ark

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Ark (Γρηγορίου Λαμπράκη 2), στο ύψος της Γλυφάδας, αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα. Με μαγευτική θέα, διαθέτει εστιατόριο με προτάσεις της μοντέρνας, ελληνικής κουζίνας, καθώς και έναν all day χώρο με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του καφέ.

Blends

Εντυπωσιακό cafe bar restaurant στην πλατεία Νυμφών που δεν σταματά να ανανεώνεται και να εξελίσσεται, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές για κάθε ώρα και διάθεση. Εδώ η μέρα ξεκινάει ιδανικά στο ειδικά διαμορφωμένο espresso bar, απολαμβάνοντας τα μοναδικά ροφήματα.

Εδώ θα βρείτε κλασικές ποικιλίες καφέ, αλλά και μερικές ακόμη «έξτρα πινελιές», τον cold brew coffee, καθώς και μια ακόμη ποικιλία espresso για ζεστά ή κρύα ροφήματα. Στα όσα αξίζει να δοκιμάσεις κανείς στο Blends το περίφημο brunch του.

Balux

Πρωτοποριακό cοncept, υπέροχο ντιζάιν και ποιότητα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Balux The House Project στη Γλυφάδα, καθιστώντας το τον καταλληλότερο χώρο, κάθε φορά που θέλουμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας, ταυτόχρονα, την άπλετη θέα στη θάλασσα.

Το ντιζαϊνάτο «σπίτι» στη θάλασσα, λοιπόν, ανοιχτό σε όλο τον κόσμο και έτοιμο για φωτογράφιση σε περιοδικό, αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, με τη νόστιμη κουζίνα, την ποικιλία ροφημάτων και το πρωτότυπο περιβάλλον να το καθιστούν μοναδική πρόταση διασκέδασης. Ειδικά, τώρα που ανοίγει ο καιρός, σιγά-σιγά θα το επιλέγετε και για τα πρώτα σας μακροβούτια!