Με τον καιρό να φτιάχνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο οι ταράτσες της πόλης μοιάζουν ολοένα και καταλληλότερη επιλογή για εκείνο το ποτό που θέλετε να κανονίσετε με την παρέα, και μάλιστα κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Εκτός από τα αγαπημένα σας ποτά και cocktails, αλλά και την κουβεντούλα με την παρέα, απολαύστε την υπέροχη πανοραμική θέα στην πόλη που απλώνεται μπροστά σας.

City Zen

Στα αδιαμφισβήτητα δυνατά «χαρτιά» του, που μας κάνουν να το επιλέγουμε ξανά και ξανά, η εκπληκτική open air ταράτσα του, απ’ όπου η θέα στην Ακρόπολη είναι απρόσκοπτη και μαγευτική. Λειτουργεί όλο το χρόνο, πάντα καιρού επιτρέποντος, ενώ στα συν του συγκαταλέγεται το μπαλκόνι περιμετρικά του εσωτερικού του χώρου.

Το all day bar-restaurant, επί της Μητροπόλεως (νο 80), με την οικεία ατμόσφαιρα και τη ρετρό αισθητική αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ciel Athens

All day στέκι απέναντι από τη Μητρόπολη (Μνησικλέους & Μητροπόλεως) για καφέ, brunch και cocktails με θέα από την υπέροχη ταράτσα του. Μεσογειακά πιάτα εμπνευσμένα από τις συνταγές της γιαγιάς που παρουσιάζονται στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους, signature cocktails και brunch σε καθημερινή βάση.

Couleur Locale

Με urban χαρακτήρα, η ταράτσα του Couleur Locale (Νορμανού 3) αποτελεί αγαπημένη επιλογή στο Μοναστηράκι, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης, που την προτιμούν για τα δροσερά cocktails και την απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη.

Όση ώρα απολαμβάνετε το ποτό και τη θέα, jazz, soul, funky, rock’n’roll μουσικές σας κρατούν συντροφιά. Αποτελεί, επίσης, ιδανική επιλογή για καφέ, καθώς διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση και σε αυτό το κομμάτι.