Πέντε εκλεκτά μπαρ για ποτό εκτός κέντρου, κάθε ένα με τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ατμόσφαιρα.

Από το φημισμένο στέκι του Περιστερίου, που διακρίνεται για τον ιταλικό του χαρακτήρα και τις jazz μουσικές, μέχρι το μπαρ με τις πρωτότυπες cocktail προτάσεις έξω ακριβώς από το μετρό στη Δάφνη, αλλά και το θεατράλε στέκι στη Φιλαδέλφεια με τη γαλλική cabaret αισθητική, ανακαλύψτε μοναδικά μέρη για απολαυστικά ποτά και cocktail.

Kika

Ένα από τα πιο φημισμένα στέκια στο Περιστέρι επί της Βεάκη (νο 35), στο οποίο δύσκολα θα βρείτε να καθίσετε καθώς είναι μικρό και πολυσύχναστο. Με italian style φιλοσοφία, διαθέτει έναν γουστόζικο και άκρως προσεγμένο χώρο και σερβίρει (έτσι όπως πρέπει) espresso, αυθεντικό ιταλικό aperitivo, ενώ διαθέτει και μια ενημερωμένη cocktail list με signature και κλασικές επιλογές. Οι μουσικές κινούνται σε jazz, swing, soul, latin και boogie ακούσματα.

Spoiled Bar

Λίγα βήματα από το μετρό της Δάφνης (Μεγάλου Αλεξάνδρου 18), θα συναντήσετε τον μοντέρνο χώρο του Spoiled Bar με την ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Η ενδιαφέρουσα cocktail list εντυπωσιάζει πάντα τους θαμώνες του με τις πρωτότυπες και ενημερωμένες προτάσεις της.

Η funky ονομασία και παρουσίαση τωνccktail συγκαταλέγεται στους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει, επίσης, στις επιλογές του κοινού. Στα συν και η πλούσια κάβα με ενημερωμένα αποστάγματα.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών.

Με σημείο αναφοράς τον υπέροχο, καταπράσινο κήπο του, το Hide & Seek έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις επιλογές μας, τόσο για φαγητό όσο και για τα φημισμένα cocktails του.

Στα δυνατά χαρτιά του η ενημερωμένη μπάρα με τα ευφάνταστα cocktails των ταλαντούχων bartenders που ταιριάζουν ωραία με τα πιάτα του μενού και καλύπτουν κάθε γούστο.

B- Κουτί

Με θεατράλε σκηνικό, εμπνευσμένο από την εποχή του μεσοπολέμου, το B-Kouti Art Bar Cafe αποτελεί στέκι όχι μόνο για τους κατοίκους της Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 33) όπου και εντοπίζεται. Η ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε γαλλικό cabaret, με τις κόκκινες βελούδινες κουρτίνες, τα ρετρό φωτιστικά και το έντονο στοιχείο του ξύλου προδιαθέτει για τον καλλιτεχνικό του χαρακτήρα, ο οποίος γίνεται άμεσα αντιληπτός απ’ όλες τις απόψεις.

Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, το καθιερωμένο στέκι ξεχωρίζει και για την ενημερωμένη μπάρα του. Επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και εξαιρετικά cocktails -όλα αποτελούν έμπνευση της ομάδας του B-Kouti- με πρωτότυπες γεύσεις και αρώματα συγκαταλέγονται στα δυνατά χαρτιά του.

Artisanal

Σε καμία περίπτωση η υπέροχη αυλή του Artisanal δεν θυμίζει αστικό τοπίο, παρόλο που βρίσκεται μια ανάσα από την Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Κηφισιάς (Ζηρίνη 2). Στην κουκλίστικη αυλή του, λοιπόν, πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τα έντονα χρώματα, τα πολλά λουλούδια, το πράσινο και τα αρώματα, καθώς και το ιδιαίτερο design που καθιστούν το Artisanal σε αγαπημένο meeting point. Με φόντο το πανέμορφο σκηνικό του, δώστε ραντεβού για ανοιξιάτικα cocktail.