Η μεγάλη επιτυχία του «Palladium», του συναρπαστικού, αυθεντικό latin show με την κουβανή Rosanna Mailan, συνεχίζεται για ακόμα τέσσερις Πέμπτες, από 21 Μαρτίου έως 9 Απριλίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Η τραγουδίστρια Rosanna Mailan συνοδευόμενη επί σκηνής από μια 10μελή latin orchestra, που αποτελείται από τους πιο καταξιωμένους Κουβανούς και Έλληνες μουσικούς του είδους, παρουσιάζει ένα άκρως διασκεδαστικό μουσικοχορευτικό show με διεθνείς επιτυχίες της λατινοαμερικάνικης κουλτούρας.

Το πρόγραμμα μάς ταξιδεύει στην 70s New York Latin-jazz, ένα αφιέρωμα στο «Νέο Κύμα» της δεκαετίας του ‘70 (Fania All Stars, Celia Cruz, Tito Puente κλπ) που συνέδεσε την κουβανέζικη κουλτούρα με την jazz της Νέας Υόρκης και έθεσε τις βάσεις για όλη την μεταγενέστερη πορεία της latin μουσικής παγκοσμίως.

Συνεχίζει με το «Havana to Athens», ένα υπερατλαντικό μουσικό ταξίδι από την Κούβα και την Λατινική Αμερική στην Ελλάδα με αναφορές σε Έλληνες δημιουργούς που επηρεάστηκαν από την latin κουλτούρα (Μανώλης Χιώτης, Μαίρη Λίντα, Γιώργος Νταλάρας, Apurimac)

Το show ολοκληρώνεται μέσα από τις χορευτικές δεξιότητες στους ρυθμούς της salsa και του cha-cha, χορευτών με απίστευτα κοστούμια και άρωμα Λατινικής Αμερικής.

Ποια είναι η Rosanna Mailan

Πρόκειται για μία πολύπλευρη καλλιτεχνική φυσιογνωμία, πραγματικά μοναδική στο είδος της. Μια performer, τραγουδίστρια, μουσικός, συνθέτης και σκηνοθέτης η οποία διέπεται από γνήσιο latin ταμπεραμέντο λόγω της καταγωγής της από την Κούβα.

Κατέχει στο ενεργητικό της μία δυνατή καλλιτεχνική πορεία που μετρά αναρίθμητες εμφανίσεις και αρκετές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Κωσταντίνος Αργυρός, η Ρένα Μόρφη κ.α. ενώ έχει κυκλοφορήσει κομμάτια της δισκογραφικά από την Minos- EMI.

Πληροφορίες

Έναρξη: 22:00
Διάρκεια: 120 λεπτά
Εισιτήρια: Από 15 ευρώ
Προπώληση: more.com
Κρατήσεις: 210 9315600

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη