Πέντε νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στις αίθουσες των κινηματογράφων. Η πρώτη από αυτές είναι η πολυαναμενόμενη ταινία: O Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου (μέρος 1ο).  Ενώ ο Βόλντεμορτ οργανώνει τις δυνάμεις του και οι Θανατοφάγοι του καταλαμβάνουν το Υπουργείο Μαγείας και το Χόγκουαρτς, ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη αναζητούν τους Πεμπτουσιωτές, το μυστικό της αθανασίας του θανάσιμου εχθρού τους, για να τους καταστρέψουν. Δείτε το τρέιλερ:

Το Χάρισμα, είναι ένα ελληνικό κομεντί σε σκηνοθεσία Χριστίνα Ιωακειμίδη με τους: Βάσω Καβαλιεράτου, Μάκη Παπαδημητρίου. Η Ισμήνη, μια κομψή, ευαίσθητη και συναισθηματικά ανασφαλής κοπέλα, πέφτει πάνω στον αυθόρμητο, λαϊκό και ανοικονόμητο Χάρη. Εκείνος την ερωτεύεται αστραπιαία, εκείνη τον αντιπαθεί ακόμη πιο γρήγορα, όμως η σχέση τους θα εξελιχτεί με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο. Δείτε το τρέιλερ:

Τα Παιχνίδια συνωμοσίας είναι ένα αμερικάνικο πολιτικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν με τους: Ναόμι Γουότς, Σον Πεν, Νόα Έμεριχ, Μπρους ΜακΓκιλ. Ο διπλωμάτης Τζόζεφ Γουίλσον κατηγορεί με δηλώσεις και άρθρα του την κυβέρνηση για παραπλάνηση της κοινής γνώμης στην υπόθεση του πολέμου στο Ιράκ. Για να πλήξει το κύρος του, ο Λευκός Οίκος αφήνει να διαρρεύσει πως η σύζυγός του Βάλερι Πλέιμ δουλεύει ως μυστική πράκτορας της CIA. Έπειτα από 20 χρόνια παραμονής στο Παρίσι, μια υπόθεση κληρονομιάς φέρνει τον Κώστα πίσω στη γενέτειρά του, τη Μυτιλήνη. Εκεί θα συναντήσει μια νέα κοπέλα με την οποία είχαν γνωριστεί στη Γαλλία αλλά και όσους συγγενείς του είναι ακόμη ζωντανοί, ανακαλώντας έτσι τις μνήμες της παιδικής του ηλικίας. Αυτό είναι το Ταξίδι στη Μυτιλήνη, μία ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Λάκη Παπαστάθη με τους: Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Μαρία Ζορμπά, Δημήτρη Καταλειφό, Χρήστο Στέργιογλου. Δειτε το τρέιλερ: