Οι κριτικοί δεν ενθουσιάστηκαν ακριβώς με τη νέα κυκλοφορία του Netflix, ο κόσμος φαίνεται όμως να έχει διαφορετική άποψη.

Όχι ότι λέει βέβαια πως πρόκειται για μεγάλη ταινία. Εντάσσεται απλώς περισσότερο στον χώρο των ένοχων απολαύσεων, χαζο-ταινιούλες που βλέπουμε δηλαδή ευχάριστα και απολαμβάνουμε ακριβώς επειδή δεν περιμένουμε κάτι άλλο.

Και μια τέτοια είναι το «Desperados», μια κωμωδία που μας έφερε το Netflix στις 3 Ιουλίου από αυτές που βγαίνουν συνήθως κάθε καλοκαίρι.

«Όταν η αθεράπευτα ρομαντική Γουές στέλνει μεθυσμένη ένα ντροπιαστικό email, πηγαίνει στο Μεξικό με τις κολλητές της για να το σβήσει προτού το διαβάσει το νέο της αμόρε», είναι η επίσημη σύνοψη της ρομαντικής κομεντί, που μπολιάζει έξυπνες κάποιες φορές ατάκες και χοντροκομμένο χιούμορ θέλοντας να σε κάνει να γελάσεις.

Δεν τα καταφέρνει πάντα, τα καταφέρνει πάντως αρκετά. Και την ώρα που προσπαθεί να γίνει «Bridesmaids» (2011), αποτυγχάνει σε όλα, παραμένοντας ωστόσο με τον δικό της τρόπο διασκεδαστική.

Προβλεπόμενη πλοκή με μερικές καλές ιδέες θα δεις, επιφανειακή πραγμάτευση χαρακτήρων και τα γνώριμα μονοπάτια του είδους. Θα γελάσεις όμως σε αρκετά σημεία, ιδιαίτερα στα πιο… αηδιαστικά, μιας και το «Desperados» είναι δαιμόνια φτιαγμένο με τα υλικά της ένοχης απόλαυσης.