Η νέα κωμωδία «Last Vegas» με στρατιά γνωστών ηθοποιών κάνει ντεμπούτο σήμερα. Μαζί της και άλλες έξι ταινίες συμπληρώνουν τις κινηματογραφίες πρεμιέρες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Last Vegas»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Τέρτλταουμπ με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μάικλ Ντάγκλας, Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κλάιν

Με αφορμή το γάμο ενός φίλου τους, τρεις σχεδόν 70άρηδες κολλητοί και ο μέλλων γαμπρός ξεκινούν για το bachelor party στο Λας Βέγκας.

«Ο Μπάτλερ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λι Ντάνιελς με τους: Φόρεστ Γουίτακερ, Όπρα Γουίνφρι, Τζον Κιούζακ, Μαράια Κάρεϊ

Η διαρκής μάχη για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών και η επιρροή της στην οικογενειακή ζωή του Σέσιλ Γκέινς, ο οποίος υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο ως μπάτλερ οκτώ διαφορετικών προέδρων, από τον Αϊζενχάουερ ως το Ρίγκαν.

«Γελαστός Πρίγκηπας»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με τους: Πολ Ραντ, Εμίλ Χιρς

Ενα περίεργο δίδυμο, ο σκεπτικός και αυστηρός Αλβιν, και ο αφελής και ανασφαλής αδερφός της κοπέλας του, Λανς, αφήνουν πίσω τους την πόλη για να περάσουν το καλοκαίρι στο δάσος επισκευάζοντας τις γραμμές κυκλοφορίας ενός επαρχιακού δρόμου που έχει καταστραφεί από πυρκαγιά. Καθώς οι δυο τους ξεκινούν το σταδιακό τους ταξίδι μέσα στο εκπληκτικό αυτό τοπίο, εκτυλίσσεται μία απρόσμενα αστεία αλλά και συγκινητική εξέταση μίας απίθανης φιλίας, η οποία αποκαλύπτει ξεχωριστές προσεγγίσεις για το πώς βρίσκει κανείς τον δρόμο του στη ζωή.

«Ψυχρά και Ανάποδα»

Αμερικανικό animation, σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

Οι μαγικές ικανότητες της νεαρής βασίλισσας Έλσα γίνονται ανεξέλεγκτες και παγώνουν ολόκληρο το βασίλειο της Άρεντελ. Εκείνη αποσύρεται απογοητευμένη στα βουνά, αλλά η αδελφή της Άννα μαζί με τον πωλητή πάγου Κριστόφ και τον ομιλούντα χιονάνθρωπο Όλαφ ξεκινούν να τη βρουν και να λύσουν τα μάγια.

«Αγνωσία»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Εουχένιο Μίρα με τους: Εδουάρδο Νοριέγκα, Φελίξ Γκόμεζ, Μπάρμπαρα Χοενάγα

Στη Βαρκελώνη του τέλους του 19ου αιώνα, μια κοπέλα που πάσχει από τη σπάνια νευροψυχολογική ασθένεια της αγνωσίας γίνεται αντικείμενο ενός ανώδυνου φαινομενικά πειράματος, το οποίο κρύβει ωστόσο επικίνδυνα και πανάκριβα μυστικά.

«Oh Boy»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Γιαν Όλε Γκέρστερ με τους: Τομ Σίλινγκ, Φριντερίκε Κέμπτερ, Μαρκ Χόσμαν

Ένα 24ωρο από τη ζωή του νεαρού Νίκο, ο οποίος έχει εγκαταλείψει τις σπουδές του και περιπλανιέται στο Βερολίνο προσπαθώντας να βάλει σε τάξη τη ζωή και τις σκέψεις του.

«Πώς Δενότανε τ’ Ατσάλι»

Σοβιετική ταινία, σκηνοθεσία Μαρκ Ντονσκόι με τους: Βλάντιμιρ Πέριστ – Πετρένκο, Ντανιίλ Σαγκάλ, Ιρίνα Φεντότοβα

Την εποχή του ρωσικού εμφυλίου, αμέσως μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση, ο 14χρονος Πάβελ Κορτσάγκιν εντάσσεται στις αντάρτικες ουκρανικές ομάδες και μάχεται κατά των γερμανικών δυνάμεων κατοχής.