Μια σπείρα «νεκρών» έρχονται να πάρουν εκδίκηση από τους ζωντανούς, έχοντας στη σκηνοθεσία τον Μάικλ Μπέι και τον Ράιαν Ρέινολντς στον πρωταγωνιστικό.

Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας του «6 Underground» (προτεινόμενος τίτλος και για Ελλάδα), της νέας μεγάλης και ακριβής παραγωγής του Netflix που καταφτάνει στην πλατφόρμα στις 13 Δεκεμβρίου.

Σωστό blockbuster δηλαδή, ένα από τα δύο βαριά πυροβολικά που θα κατεβάσει το Netflix για τη φετινή εορταστική περίοδο (πλάι στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε), πρόκειται για θρίλερ δράσης με 6 δισεκατομμυριούχους που φτιάχνουν μια ελίτ ομάδα εκδίκησης, έχοντας σκηνοθετήσει τους θανάτους τους.

Όπως παρατήρησε σωστά και ένας αμερικανός κριτικός, δείτε το σαν διασταύρωση του «Italian Job» με τα «Κακά παιδιά» και τα «Fast and Furious»!

Η παραγωγή είχε ανακοινωθεί από τον Μάιο του 2018 και τα γυρίσματα άρχισαν λίγο αργότερα, έχοντας στη σκηνοθεσία των Μάικλ Μπέι των «Transformers».

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Ράιαν Ρέινολντς πήρε 27 εκατ. δολάρια για τον ρόλο του, ποσό που τον βάζει κατευθείαν στους πιο καλά αμειβόμενους ηθοποιούς για το 2019! Δείτε τον εδώ να τρομοκρατεί την Ιταλία.

Με γυρίσματα στην Καλιφόρνια, την Ιταλία και τα ΗΑΕ, έχει κάνει ήδη τον ντόρο που πρέπει. Όσο για το θηριώδες budget, είναι πράγματι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ το Netflix, αφήνοντας πίσω ακόμα και αυτά τα αστρονομικά 120 εκατ. που έδωσε για τον «Ιρλανδό» του μεγάλου χολιγουντιανού σκηνοθέτη με Πατσίνο και Ντε Νίρο