Λαμπερό παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Dark Shadows» στην οποία πρωταγωνιστούν έδωσαν ο Johnny Depp και η Michelle Pfeiffer.

Στην πρεμιέρα της ταινίας του Tim Burton που έγινε στο Grauman’s Chinese Theatre στο Χόλυγουντ, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Depp συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα των φωτογράφων, ενώ η Pfeiffer, εντυπωσιακή όπως πάντα, πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της.

Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του φιλμ περπάτησαν ο σκηνοθέτης της ταινίας Tim Burton καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του καστ Bella Heathcote, Eva Green, Johnny Lee Miller, Jackie Earle Haley και Chloe Grace Moritz. Παρών ήταν και ο σεναριογράφος της ταινίας Seth Grahame-Smith, ο Alice Cooper και ο Steven Tyler.

Το «Dark Shadows» αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1970, και επικεντρώνεται στην ιστορία του βρικόλακα Barnabas Collins, τον οποίο ενσαρκώνει ο J. Depp.

Ο Barnabas Collins πέφτει θύμα της κατάρας μιας μάγισσας της οποίας την καρδιά ράγισε, και εκείνη τον καταριέται να γίνει βρικόλακας και παράλληλα τον θάβει μέσα στη γη. Δύο αιώνες αργότερα, ο Barnabas ελευθερώνεται και επιστρέφει στην έπαυλη του, για να συναντήσει τους απογόνους του, που χρειάζονται τη βοήθεια του.