Κατέκτησε το τραγούδι και είπε να δοκιμάσει την τύχη της και στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για τη Rihanna, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Battleship», η οποία θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάιο.

Και μπορεί τελευταία να εμφανίζεται με κατάξανθο μαλλί, ωστόσο για τις ανάγκες της ταινίας έκοψε το μαλλί της σε αντρικό στυλ και στο φυσικό του χρώμα.

Η Rihanna υποδύεται μια αξιωματικό του αμερικανικού ναυτικού δίπλα στον Liam Neeson και τον Alexander Skaarsgard, που υπηρετεί σε πολεμικό πλοίο το οποίο δέχεται επίθεση από εξωγήινους.

Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με την εμπειρία των γυρισμάτων κι έδωσε την υπόσχεση να το επαναλάβει, συμμετέχοντας ίσως σε μια κωμική ταινία.

Άλλωστε η Rihanna έχει προϊστορία με το στρατό καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε αποφασίσει να ενταχθεί ως δόκιμος στο στρατό στα Μπαρμπέιντος. «Ήθελα να ενταχθώ σε μια οργάνωση. Δεν ήθελα να είμαι στο σχολείο, ήταν βαρετό.

Δε μπορούσα να βρω κάτι άλλο να με ενθουσιάζει και έτσι παρουσιάστηκα στο στρατό. Είχαν όπλα. Δεν το έκανα για τα αγόρια γιατί τότε δεν με ενδιέφεραν» δήλωσε η Rihanna.
Τα γυρίσματα, εκτός από αναμνήσεις από το παρελθόν έφεραν στην επιφάνεια και τις φιλοσοφικές σκέψεις της Rihanna γύρω από το θέμα του αν υπάρχουν εξωγήινοι.

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι να πιστέψω αλλά δεν ανησυχώ κιόλας. Εννοώ, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Και τι μπορούμε να κάνουμε αν όντως υπάρχουν εξωγήινοι και αποφασίσουν να εισβάλουν στη Γη»; κατέληξε η τραγουδίστρια.