Το διασημότερο παιχνίδι στον κόσμο, το angry birds, ετοιμάζεται να γίνει ταινία, αφού έφτασε τα 400 εκατομμύρια downloads!

Το παιχνίδι, που ξεκίνησε ως εφαρμογή στο iphone, κατέκτησε 400 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όπως δήλωσε ο δημιουργός του, Rovio, η ταινία είναι ήδη υπό επεξεργασία, αφού το παιχνίδι παίζεται συνολικά 300 εκατομμύρια λεπτά καθημερινά παγκοσμίως! Εκτός από την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού, το angry birds έχει μετατραπεί σε μια τεράστια βιομηχανία, αφού πουλάει χιλιάδες μπλουζάκια, παιχνίδια και αξεσουάρ κάθε μήνα.

Η ταινία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Marvel, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και ποιο θα είναι το καστ των αστέρων που θα την πλαισιώνει.

Ο δημιουργός του angry birds, ο οποίος είχε δημιουργήσει 51 αποτυχημένα παιχνίδια πριν από αυτό, δεν έχει ξοδέψει ούτε μια λίρα για διαφήμιση! «Το παιχνίδι έγινε mainstream χάρη στο angry birds», δήλωσε ο Stuart Miles, ιδρυτής του μεγαλύτερου ανεξάρτητου site για gadget στη Βρετανία. «Ο καθένας, από τον τρίχρονο γιο μου μέχρι τη γιαγιά μου μπορεί να παίξει αυτά τα παιχνίδια. Τα παιχνίδια δεν είναι πια μόνο για εφήβους».

Με την τεράστια απήχηση του παιχνιδιού, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα αποτύχει η ταινία. Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη…