Η τέταρτη ταινία του franchise δράσης «Bad Boys» της Sony, με πρωταγωνιστές τον Will Smith και τον Martin Lawrence, είναι γεγονός και έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 7 Ιουνίου.

Η πλοκή του «Bad Boys 4» κινείται γύρω από τη διαφθορά στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι, με τον αστυνόμο Conrad Howard (Joe Pantoliano) να κατηγορείται ότι συνεργάζεται με τα καρτέλ ναρκωτικών εδώ και χρόνια. Οι ντετέκτιβ Mike Lowrey (Smith) και Marcus Burnett (Lawrence) συγκροτούν μια ομάδα για να καθαρίσουν το όνομα του Howard, αλλά στην πορεία κινούνται παρανόμως.

Το καστ περιλαμβάνει, επίσης, τους Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, Eric Dane και τον Ουαλό ηθοποιό Ioan Gruffudd. Επιστρέφουν, επίσης, οι μόνιμοι πρωταγωνιστές του franchise, Joe Pantoliano ως Captain Conrad Howard και John Salley ως Fletcher.

Τη σκηνοθεσία του «Bad Boys 4» υπογράφουν οι σκηνοθέτες του «Bad Boys for Life», Adil El Arbi και Bilall Fallah – το βελγικό δίδυμο που, ως γνωστόν, έβαλε στο ράφι την ταινία «Batgirl» αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων.