Η σειρά Yellowjackets μόλις ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν, αλλά φαίνεται ότι έχουν ακόμα μια έκπληξη στο μέλλον πριν την τρίτη σεζόν.

Σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr η συνδημιουργός της σειράς Yellowjackets, Ashley Lyle, μέσω Twitter αποκάλυψε ότι θα υπάρξει ένα μπόνους επεισόδιο για τη σειρά, πιθανότατα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης σεζόν και η Lyle υπονόησε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Όχι. Πήγαινε για ύπνο! Ξεκουράσου λίγο! έγραψε η Lyle απαντώντας σε έναν θαυμαστή. “Θα υπάρξει ένα επεισόδιο μπόνους μεταξύ των σεζόν, αλλά σας αγαπώ και δε θέλω να χάσετε ύπνο σκεπτόμενοι ότι είναι απόψε.

Σύμφωνα με το comicbook.com είναι ακόμη αβέβαιο τι ακριβώς μας περιμένει στο επεισόδιο μπόνους των Yellowjackets, ειδικά μετά τις σοκαριστικές ανατροπές του φινάλε της δεύτερης σεζόν. Άλλες σειρές συχνά χρησιμοποιούν το επεισόδιο μπόνους για να παρουσιάσουν ένα “πολύ ξεχωριστό” αυτοτελές επεισόδιο – ίσως ένα εορταστικό επεισόδιο του Yellowjackets ή μια άλλη θεματική πρόταση.

Ωστόσο, αυτό το επεισόδιο μπόνους προσφέρει μία μικρή “ανακούφιση” στους θαυμαστές, καθώς η τρίτη σεζόν βρίσκεται προσωρινά σε αναμονή λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.

Θυμίζουμε πως στην χώρα μας και οι δύο season του Yellowjackets είναι διαθέσιμες μέσα από την COSMOTE TV, και η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για 3η season.