Πράσινο φως για δεύτερη σεζόν έχει πάρει η σειρά «Halo» από τον Μάρτιο του 2022 όμως τα νέα δεν είναι καλά όσον αφορά την πρεμιέρα και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείχνοντας εμπιστοσύνη στην υψηλού προϋπολογισμού τηλεοπτική μεταφορά, η δεύτερη σεζόν του Halo επιβεβαιώθηκε τον Μάρτιο του 2022, πριν από την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου.

Τα γυρίσματα για το δεύτερο μέρος της σειράς του Paramount+ ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο στην Ισλανδία, με τον πρωταγωνιστή Pablo Schreiber. Ωστόσο, μια νέα ενημέρωση από το TVLine αποκαλύπτει ότι η πρόοδος της δεύτερης σεζόν του Halo συνεχίζεται και θα συνεχίσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όταν ζητήθηκε διευκρίνιση για τη κατάσταση του προσεχούς έργου, αναφέρεται ότι θα περάσει αρκετός καιρός πριν νέα επεισόδια κυκλοφορήσουν στο Paramount+. Σε ερώτηση αν υπάρχουν ενημερώσεις για το πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του Halo, απάντησαν: «Όχι σύντομα, καθώς ακούω ότι η μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού του Paramount+ είναι ακόμα υπό παραγωγή για τη δεύτερη σεζόν της».

Σχετικά με το τι να περιμένουμε από τη δεύτερη σεζόν του Halo μετά από το μεγάλο φινάλε, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr αυτό θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση του σημαντικού δαχτυλιδιού Halo. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μετά την επιτυχία να εκπληρώσουν την αποστολή της ανάκτησης των Κλειδιών.