Έντονη ανησυχία επικρατεί για την Βασίλισσα Ελισάβετ με τα βλέμματα παγκοσμίως να είναι στραμμένα στο Μπαλμόραλ και να αναμένουν ανακοίνωση για την πορεία της υγείας της. Η Βασίλισσα Ελισάβετ όμως και η πορεία της υγείας της, επηρεάζει εκτός από τις εξελίξεις που θα πυροδοτηθούν σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή η 96χρονη, και μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix.

Αυτή η σειρά δεν είναι άλλη από την σειρά «The Crown» η οποία σαρώνει στο Netflix και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Η σειρά ανοίγει μια «κλειδαρότρυπα» στη ζωή των μοναρχών της Βρετανίας και η πιθανότητα να πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ πριν ολοκληρωθεί η σειρά έχει ήδη απασχολήσει το Netflix και έχει προνοήσει.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του nypost.com, το Netflix έχει βρει την λύση σε περίπτωση που η Βασίλισσα Ελισάβετ πεθάνει και θα γυρίσει επεισόδια τα οποία σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου» δηλαδή του σχεδίου που περιγράφει τα πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν σε περίπτωση που πεθάνει.

«Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε σχετική πηγή.