Το Netflix ετοιμάζει ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον κλόουν «Πόγκο» ή αλλιώς τον John Wayne Gacy, διαβόητο serial killer των ΗΠΑ που επίσημα δολοφόνησε 33 νέους, ενώ μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer.

Στο ντοκιμαντέρ της συνδρομητικής πλατφόρμας με τίτλο «Conversations With a Killer: The John Wayne Gacy Tapes», ο δολοφόνος που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον κλόουν Pennywise στο βιβλίο «ΙΤ» του Στίβεν Κινγκ, αφηγείται την ιστορία του, μέσα από ηχογραφήσεις που προέρχονται από το κελί του.

Ο John Wayne Gacy όταν τον συνέλαβε η αστυνομία το 1978

Ο John Wayne Gacy ακούγεται να λέει τους λόγους για τους οποίους πλησίαζε νεαρούς άνδρες, τους οποίους κακοποιούσε σεξουαλικά και δολοφονούσε, καθώς ο ίδιος ήθελε να κρύψει το γεγονός πως ήταν γκέι. Μάλιστα, τα πτώματα τα έκρυβε στο σπίτι του, τα οποία τύλιγε σε μουσαμά και τα έκρυβε στο υπόγειο.

«Αγόραζες το κορμί τους για μία ώρα, δύο ώρες, για να το κάνεις ό,τι ήθελες. Για εμένα, δεν ήταν καν άνθρωποι. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα κατάστημα, να αγοράζεις κάτι και αν αποφασίσεις ότι δεν σου αρέσει και θες να το σπάσεις, μπορείς να το κάνεις επειδή το έχεις πληρώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι αρχές κατεδαφίζουν το σπίτι του John Wayne Gacy, ώστε να μην πέσει, καθώς πρέπει να σκάψουν το υπόγειο για να βγάλουν τα πτώματα

Δείτε το συγκλονιστικό trailer: