Η spin-off σειρά του Breaking Bad, Better Call Saul, που επίσης αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό επιστρέφει και επιβεβαίωσε τελικά την απάντηση σε ένα ερώτημα που υπήρχε εδώ και καιρό: Θα δούμε πράγματι την επιστροφή των Walter White και Jesse Pinkman του Breaking Bad στην τελευταία και 6η σεζόν. Η έναρξη της τελευταίας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου στο AMC.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε στην επίσημη σελίδα του Better Call Saul στο Instagram, η οποία μοιράστηκε μια εικόνα του Walt (Bryan Cranston) και του Jesse (Aaron Paul) να κάθονται μαζί σε ένα αυτοκίνητο και έγραψε απλά: «Επιστρέφουν».

Οι fans του Breaking Bad εικάζουν εδώ και καιρό ότι οι εμβληματικοί πρωταγωνιστές θα μπορούσαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο Better Call Saul και, με την τελευταία σεζόν του spin-off δράματος να είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί και με τον διάσημο δικηγόρο Jimmy McGill (Bob Odenkirk) να έρχεται όλο και πιο κοντά στο ψευδώνυμο του Breaking Bad, Saul Goodman, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να συμπλεύσουν οι δύο σειρές.

Better Call Saul: Το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν και οι πρωταγωνιστές

Όπως αναφέρει το Variety, ο συνδημιουργός του Better Call Saul, Peter Gould, επιβεβαίωσε τα μεγάλα νέα χθες στο PaleyFest LA, αν και δεν έδωσε ακριβείς λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε από τις εμφανίσεις του Walt και του Jesse.

«Δεν θέλω να χαλάσω τα πράγματα για το κοινό, αλλά θα πω ότι η πρώτη ερώτηση που κάναμε όταν ξεκινήσαμε τη σειρά ήταν: “Θα δούμε τον Walt και τον Jesse στη σειρά;”», είπε. «Αντί να υπεκφεύγω, θα πω απλά ναι». Και συνέχισε: «Το πώς ή τις συνθήκες ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας, αλλά πρέπει να πω ότι αυτό είναι ένα από τα πολλά πράγματα που πιστεύω ότι θα ανακαλύψετε αυτή τη σεζόν».

Η επιβεβαίωση έρχεται πολύ σύντομα μετά την ανακοίνωση του Vince Gilligan, του συνδημιουργού της σειράς, ότι «θα ήταν κρίμα να τελειώσει η σειρά χωρίς να εμφανιστούν [ο Cranston και ο Paul]», και ο Gould ανακοίνωσε ότι «αυτοί οι δύο κόσμοι διασταυρώνονται με έναν τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί».

Βέβαια, δεν ξέρουμε ακόμα πώς ακριβώς θα εμφανιστούν ο Walt και ο Jesse και αν η σκηνή ή οι σκηνές τους θα συνδέσουν το Better Call Saul με τις πρώτες σκηνές του Saul στο Breaking Bad ή αν θα έχουμε μια νέα οπτική των γεγονότων.

Η έκτη σεζόν κάνει το ντεμπούτο της αργότερα αυτό το μήνα με τα πρώτα επτά επεισόδια, ενώ η δεύτερη φουρνιά των έξι επεισοδίων θα φτάσει τον Ιούλιο του 2022.