Για μια ακόμη φορά, το Netflix αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές στα πακέτα συνδρομής με τις ανατιμήσεις σε αυτή τη φάση να αφορούν μόνο τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η συγκεκριμένη αύξηση, είναι η 2η μέσα σε δυο χρόνια, κάτι το οποίο φαίνεται πως δυσαρεστεί τους συνδρομητές της πλατφόρμας.

Οι χρήστες του κολοσσού του streaming, σε ΗΠΑ και Καναδά, πληρώνουν έως και 2 δολάρια περισσότερα απ’ ότι πλήρωναν γεγονός που τους έχει δυσαρεστήσει και το εκφράζουν είτε αποχωρώντας από την πλατφόρμα είτε σκεπτόμενοι να αποχωρήσουν άμεσα.

Το Android Authority, έθεσε στους αναγνώστες του το συγκεκριμένο ερώτημα. Τι σκέφτονται, δηλαδή, να κάνουν έπειτα από την αύξηση στην τιμή των πακέτων συνδρομής του Netflix.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Android Authority, σχεδόν οι μισοί, και συγκεκριμένα το 48,8% απάντησαν πως θα ακυρώσουν την συνδρομή τους στο Netflix μετά τη νέα αύξηση. Το 36.13% όσων απάντησαν δήλωσαν πως δεν ακύρωσε ή δεν σχεδιάζει να ακυρώσει τη συνδρομή του στην πλατφόρμα ενώ το 15.03% έχει προχωρήσει στην ακύρωση της συνδρομής του πριν πληροφορηθεί την νέα αύξηση στην τιμή.