Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε από την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», στην οποία πρωταγωνιστούσε και αντικαταστάθηκε από την ηθοποιό Κατερίνα Μάτζιου. Μάλιστα, έγιναν και οι σχετικές αλλαγές στην αφίσα, ενώ συντελεστές της παράστασης μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για αυτή την εξέλιξη.

«Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση» ήταν το λιτό σχόλιο του Αντώνη Καφετζόπουλου.

Ο Δημήτρης Πιατάς δήλωσε, από την πλευρά του, στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha: «Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο».

«Ήρθε γρήγορα το κορίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη. Για τη Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε πως «έπαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε μία ίωση που της δημιούργησε και πρόβλημα στην φωνή της και ο γιατρός της συνέστησε να αναρρώσει για δύο εβδομάδες.

Έτσι έγινε η αντικατάστασή της ωστόσο μιας και η ίδια ένιωθε πολύ κουρασμένη με το να συμμετέχει ταυτόχρονα και στην καθημερινή σειρά Άγριες Μέλισσες και στη θεατρική παράσταση, συζήτησε με την παραγωγή ώστε η αντικατάστασή της να είναι μόνιμη.