Ο κόσμος του Tomb Raider μεγαλώνει με το Netflix που ετοιμάζεται να φέρει την μεταφορά της αγαπημένης σειράς παιχνιδιών ως Animated σειρά στις οθόνες μας.

Όπως δηλώνει το Netflix και αναφέρει το lordoftheseries.gr λοιπόν τον θρυλικό ρόλο της Lara Croft θα φέρει στην ζωή η αγαπημένη Hayley Atwell που θα χαρίσει την φωνή της.

Σύμφωνα με την δήλωση η σειρά θα διαδραματίζεται μετά το reboot της τριλογίας του Tomb Raider της Square Enix. Την Hayley Atwell έχουμε απολαύσει ως Agent Carter στις ταινίες της Marvel αλλά και στην ομότιτλη σειρά της, πρόσφατα έφερε τον χαρακτήρα πίσω στην ζωή για την Animated σειρά της Marvel ‘What If…?’

Το Animation έχει αναλάβει το Powerhouse Animation στούντιο και η εγγύηση είναι σχεδόν σίγουρη με το στούντιο να έχει στο δυναμικό του σειρές όπως το Castlevania, Blood of Zeus και Masters of the Universe: Revelation. Περαιτέρω πληροφορίες για την σειρά δεν γνωρίζουμε οπότε για την ώρα απλά θα πρέπει να περιμένουμε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.