Αναμονή τέλος! Οι φανς της σειράς φαινομένου Casa De Papel, που εκτόξευσε το Netflix σε δυσθεώρητα ύψη, σε λίγες ώρες θα μπορούν να δουν τα 5 πρώτα επεισόδια του 5ου (και τελευταίου) κύκλου στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας λοιπόν η «Τέλεια Ληστεία» θα φέρει πάλι στους δέκτες μας την αγαπημένη συμμορία και την τελευταία της περιπέτεια η οποία βασίζεται στο δίπολο: «Ελευθερία ή θάνατος».

Η σειρά έχει χωριστεί σε δύο κομμάτια (τόμους όπως τους ονόμασε η παραγωγή) με 5 επεισόδια το κάθε ένα. Τα πέντε πρώτα θα στριμάρουν από την Παρασκευή 3/9 το πρωί ενώ ο δεύτερος τόμος, που θα κλείσει και την επική σειρά, θα παιχτεί στις 3 Δεκεμβρίου του 2021.

«Αυτό που ξεκίνησε ως ληστεία, θα τελειώσει με πόλεμο», αναφέρει το Netflix, ενώ οι ληστές αντιμετωπίζουν μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές τους, αφού έχασαν ένα μέλος τους και ο Καθηγητής βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και της επιθεωρήτριας Sierra, χωρίς μάλιστα να έχει σχέδιο διαφυγής.

Οι πρωταγωνιστές φαίνεται πως τα έχουν χάσει όλα πια, αλλά η Lisboa είναι εκεί για να τους υπενθυμίσει ότι «είναι στριμωγμένοι, αλλά όχι νεκροί».

Παρακάτω μία μικρή σύνοψη από την πλατφόρμα με το τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.