Ο Μάικλ Κίτον σε νέα συνέντευξή του αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον ρόλο του Μπάτμαν.

Ο Αμερικανός ηθοποιός επανέλαβε πρόσφατα τον ρόλο του ως Μπάτμαν στην επερχόμενη ταινία σε σκηνοθεσία Άντι Μουσκιέτι «The Flash».

Ο Μάικλ Κίτον υποδύθηκε πρώτη φορά τον φανταστικό χαρακτήρα των βιβλίων κόμικς της DC Comics το 1989 στην ταινία «Batman» του Τιμ Μπάρτον και στη συνέχεια ξανά το 1992 στο φιλμ «Batman Returns».

Στην ταινία «The Flash» o «Σταυροφόρος με τη μαύρη κάπα» θα παρουσιαστεί στις διαφορετικές εκδοχές που έχουν δει οι θεατές στη μεγάλη οθόνη. Ο Μπεν Άφλεκ θα επιστρέψει επίσης στον ρόλο που υποδύθηκε πρώτη φορά το 2016, στην ταινία «Batman v Superman: dawn of Justice».

Σε συνέντευξή του στο Jake’s Takes, ο Κίτον είπε ότι αισθάνθηκε «σοκαριστικά φυσιολογικά» που υποδύθηκε ξανά τον Batman και ότι ήταν «περίεργο» το πόσο οικεία ένιωσε με την επιστροφή στη Γκόθαμ, τη φανταστική πόλη, όπου διαδραματίζονται οι ιστορίες του υπερήρωα.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι τις πρώτες μέρες του στα γυρίσματα άρχισε να θυμάται σκηνές από τις προηγούμενες ταινίες και ότι επανήλθαν «πολλές αναμνήσεις, πολλές ενδιαφέρουσες αναμνήσεις».

Περιγράφοντας την επιστροφή του στον ρόλο ο Μάικλ Κίτον έκανε λόγο για «μυϊκή μνήμη». Αναφερόμενος πέρσι στην επιστροφή του Άφλεκ, ο Μουσκιέτι είπε: «Ο Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν έχει δύο πλευρές, την αρρενωπότητά του – λόγω της εμφάνισής του, της επιβλητικής φιγούρας που έχει και της γραμμής του σαγονιού του – αλλά είναι επίσης πολύ ευάλωτος».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.