Από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις του καλοκαιριού που μας πέρασε, το all day bar restaurant Hide & Seek, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Χαλάνδρι, μπορούμε να πούμε πλέον ότι αποτελεί σταθερή επιλογή για τις εξόδους μας στην συγκεκριμένη περιοχή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Με σημείο αναφοράς του τον καταπράσινο κήπο (δίνουμε ραντεβού μαζί του και πάλι μόλις φτιάξει ο καιρός ξανά) που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει ότι βρισκόμαστε επί της πολύβουης λεωφόρου, το Hide & Seek, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις επιλογές μας, τόσο για φαγητό -δοκιμάζοντας κάποια από τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας με το ιδιαίτερο twist- όσο και για τα φημισμένα cocktails του.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, το προτιμάμε για να γιορτάσουμε στον υπέροχο χώρο του με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δοκιμάζοντας τα εμπνευσμένα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας και εν συνεχεία απολαμβάνοντας τα εμπνευσμένα cocktails του.

Μενού Χριστουγέννων: 60 ευρώ/άτομο: Welcome drink Grey Goose Le Fizz, σούπα γλυκιάς κολοκύθας με chips προσούτο, σαλάτα με ψητό χαλούμι, κάστανο και vinaigrette σύκου, sorbet βατόμουρο, στήθος πάπιας με γέμιση και σάλτσα creme de cassis, triple mousse σοκολάτας με τρίμα βάφλας.


Μενού Πρωτοχρονιάς:
80 ευρώ/άτομο: Welcome drink Grey Goose Le Fizz με Framboise, σούπα καραβίδας με αφρό μασκαρπόνε, ταρτάρ σολομού με τζίντζερ και εσπεριδοειδή, sorbet μανταρίνι, φιλετάκια αγριογούρουνου με πουρέ σελινόριζας και sauce grand marnier, fireball με sorbet passion fruit και σάλτσα μάνγκο.

Info

Καθημερινά: από τις 10.00
Λεωφόρος Κηφισίας 254, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6776747
www.facebook.com/HideAndSeekAthens

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!