Επιστροφή στο μαγικό κουκλόσπιτο της Γκάμπι για περισσότερες περιπέτειες και διασκέδαση καλεί το Netflix, το οποίο είναι έτοιμο να μας δώσει τον δεύτερο κύκλο της θαυμάσιας σειράς κινουμένων σχεδίων.

Η Γκάμπι και το τσούρμο από τα γατάκια της είναι πανέτοιμα για καινούριες ιστορίες, μαγεύοντας ξανά τα παιδιά του κόσμου…

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Μια από τις καλύτερες παιδικές σειρές επιστρέφει με δεύτερη σεζόν

Το Gabby’s Dollhouse ήταν μια από τις νέες σειρές που μας έφερε το Netflix πρώτες-πρώτες στις αρχές του 2021 και όλοι χαιρέτισαν τη φαντασία της.

Παρά το γεγονός ότι ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου 2021, η αγάπη του κόσμου έπεισε το Netflix και για δεύτερη σεζόν, η οποία είναι έτοιμη για προβολή!

Πρόκειται φυσικά για άλλη μια υπέροχη δουλειά της DreamWorks Animation, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου 2021.

Η Γκάμπι και το Κουκλόσπιτό της προωθούν μια σειρά από ικανότητες για τους μικρούς μας φίλους. Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου η DreamWorks: «Οι περιπέτειες της Γκάμπι γιορτάζουν το να κάνεις λάθη και να βρίσκεις δημιουργικούς τρόπους να μαθαίνεις από αυτά».

Η Γκάμπι «αποτυγχάνει με φανταστικό τρόπο» και αυτό είναι το πολύτιμο μήνυμα που προωθεί η σειρά: σημασία δεν έχει το λάθος, αλλά το να μαθαίνεις από αυτό και να βρίσκεις τη λύση.

Ώρα για περισσότερη Γκάμπι (Λάιλα Λόκχαρτ) και Πάντι Πατούσια (Τάκερ Τσάντλερ) λοιπόν από Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021, στο Netflix