Σε ένα σύμπαν μεταλλαγμένων πλασμάτων, ένα άψητο μεν αλλά ζόρικο κορίτσι πρέπει να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Αυτή είναι η σύνοψη που μας δίνει το Netflix για την «Κίπο και την Εποχή των Τρανοθηρίων», της πιο πρόσφατης σειράς της DreamWorks. Κι όταν λέμε DreamWorks, όλοι ξέρουμε τι ακριβώς εννοούμε!

Η καθημερινότητα του «κοριτσιού του υπεδάφους» Κίπο ανατρέπεται λοιπόν όταν θα βρεθεί στον αδυσώπητο κόσμο της επιφάνειας της Γης, μιας μετα-Αποκαλυπτικής Γης, και θα επιστρατεύσει μια ετερόκλητη παρέα για να βρει τη λύση στο δράμα της.

Η υπέροχη οπτικά δημιουργία της DreamWorks Animation δεν περιστρέφεται μάλιστα γύρω από την Κίπο και τους ιδιαίτερους φίλους της, αλλά έχει ως αφηγηματικό όχημα τον κακό Scarlemagne.

Η σειρά του Ράντφορντ Σέκριστ («Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2»), κατάλληλη από 7 χρονών και πάνω, προσφέρει εξαιρετικό animation και σφιχτή αφήγηση, αποτελώντας μια από τις must σειρές της νέας χρονιάς…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.