Το You (Εσύ) παραμένει μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix και η τρίτη σεζόν του είναι αναγκαστικά από τα πλέον αναμενόμενα πράγματα.

Ξέρουμε μάλιστα πως θα καταφτάσει μέσα στο 2021, αυτή τη φορά ωστόσο είναι η δημιουργός της σειράς, Σέρα Γκαμπλ, αυτή που μοιράστηκε μερικά πολύ καλά νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας…

You: Τι γίνεται με τον 3ο κύκλο της ακαταμάχητης σειράς

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2020 και γνώρισαν φυσικά τις καθυστερήσεις που έπληξαν όλες τις παραγωγές εξαιτίας του κορονοϊού.

Το τρίτο βιβλίο μάλιστα της Caroline Kepnes, στα οποία βασίζεται το You, εκδόθηκε στις 6 Απριλίου 2021. Και η Kepnes έχει υποσχεθεί και τέταρτο, γεγονός που μυρίζει και τέταρτη σεζόν του You.

Η παραγωγή του οποίου ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2021 και η Γκαμπλ ήταν η πρώτη που το αποκάλυψε. Η δημιουργός είναι η ασφαλέστερη πηγή για νέα που αφορούν τη σειρά και ευτυχώς μιλά πολύ.

Μας είπε λοιπόν πως το προωθητικό υλικό θα καταφτάσει σύντομα. Κάτι που δένει με τις δηλώσεις του ίδιου του Τεντ Σαράντος του Netflix, που υποσχέθηκε τον τρίτο κύκλο του You κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Οι δύο πρώτοι κύκλοι έκαναν πρεμιέρα κατά τα τέλη Δεκεμβρίου, κι έτσι δεν αποκλείεται καθόλου να δούμε την τρίτη σεζόν του You στην εορταστική περίοδο στα τέλη της χρονιάς…