Δεν είναι δα μυστικό ότι η τρίτη σεζόν του You είναι από τις πλέον αναμενόμενες επιστροφές σειράς του Netflix, ειδικά μετά το φινάλε του δεύτερου κύκλου που μας άφησε με τεράστιο σασπένς.

Το Εσύ ήταν άλλη μια σειρά που επηρεάστηκε από τις καθυστερήσεις που επέφερε στα γυρίσματα η πανδημία. Ο τρίτος κύκλος άρχισε ξανά τα γυρίσματα τον Νοέμβριο του 2020, αρκετά αργοπορημένα αν σκεφτεί κανείς πως ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2019.

Όπως αναφέρουν οι περισσότεροι, η τρίτη σεζόν αναμένεται να έχει 10 επεισόδια, όπως ακριβώς και οι δύο προηγούμενες σεζόν.

Πλέον ξέρουμε ότι η παραγωγή ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2021. Και το ξέρουμε από την ίδια τη συνδημιουργό της σειράς, Σέρα Γκαμπλ.

Πότε έρχονται όμως τα νέα επεισόδια; Εδώ μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν, καθώς το Netflix επιβεβαίωσε απλώς πως ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2021. Διά στόματος Ted Sarandos αυτό.

Από Οκτώβριο-Δεκέμβριο δηλαδή, αν και ακριβή ημερομηνία δεν έχουμε στα χέρια μας.

Με δεδομένο βέβαια ότι οι δύο πρώτοι κύκλοι κυκλοφόρησαν στα τέλη Δεκεμβρίου, είναι πιθανό τα νέα επεισόδια να αποβιβαστούν στην πλατφόρμα κατά την εορταστική περίοδο στα τέλη του 2021.