Όταν κυκλοφόρησε πρόσφατα (23 Ιουνίου) η δεύτερη σεζόν του αμφιλεγόμενου ριάλιτι, έγινε αμέσως το Νο 1 θέμα συζήτησης.

Και πώς θα μπορούσε εξάλλου να συμβεί διαφορετικά με το Too Hot to Handle, που μας δίνει τόσους λόγους και αφορμές για σχολιασμό;

Too Hot to Handle: Η απόλυτη καλοκαιρινή μανία και τι γίνεται με τη συνέχειά της

Στιγμές που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό στον δεύτερο κύκλο πολλές και διαφορετικές, από τον Peter Vigilante που έσπασε τους κανόνες και δύο μάλιστα φορές μέχρι και τις θανατερές ατάκες της Melinda Melrose.

Και βέβαια υπάρχει πάντα και η Emily Miller να κλέβει αβίαστα την παράσταση!

Η σεζόν αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένη, σκαρφαλώνοντας εύκολα στο Top 10 του Netflix (όπου και παραμένει), και όλοι περιμένουν τώρα τον τρίτο κύκλο.

Το Too Hot to Handle ανανεώθηκε επισήμως και για τρίτη σεζόν, πράγμα που δεν ήταν ακριβώς έκπληξη, και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Το Netflix γύρισε μάλιστα τον δεύτερο και τον τρίτο κύκλο μαζί τον περσινό χειμώνα στον τροπικό παράδεισο των Τερκς και Κέικος.

Με αυτό υπόψη, δεν θα περιμένουμε μάλλον πολύ για να δούμε τα νέα επεισόδια, ακόμα περισσότερους και πανέμορφους διαγωνιζόμενους δηλαδή να ζουν μαζί σε ένα νησί χωρίς να μπορούν να κάνουν σεξ μεταξύ τους.

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει για την ώρα, παρηγορούμαστε απλώς με τους δύο πρώτους κύκλους που είναι διαθέσιμοι στο Netflix…