Το Too Hot to Handle επέστρεψε δυνατά να πυρπολήσει την καθημερινότητά μας και η 27χρονη Βρετανή φαίνεται να είναι το νέο βαρύ πυροβολικό του.

Με τα πρώτα 4 επεισόδια του νέου κύκλου να έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα, ας δούμε τι γνωρίζουμε για τη «φωτιά» Emily…

Too Hot to Handle: Ποια είναι η Emily Miller, η πιο «καυτή» παρουσία του προκλητικού ριάλιτι

Την ώρα που οι πανέμορφοι διαγωνιζόμενοι βάζουν τους πάντες σε πειρασμό, η αιχμή του δόρατος του νέου Too Hot to Handle είναι αναμφίβολα η καλλίγραμμη Βρετανή. Που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποχή από το σεξ και τις ερωτοτροπίες.

Σύμφωνα με τα πορτρέτα που της φιλοτεχνούν τα βρετανικά μέσα, η Emily Faye Miller είναι μια Λονδρέζα ετών 27 (γεννημένη στις 10 Απριλίου 1994), που της αρέσουν τα ταξίδια και τα μικροσκοπικά μπικίνι.

Το Instagram της θυμίζει ένα διαρκές καλοκαίρι, ό,τι πρέπει δηλαδή για να πάρει μέρος στο απόλυτο ριάλιτι των καιρών μας. Με φυσικό μαύρο μαλλί και καστανό μάτι, η όμορφη νεαρή έχει τρελάνει το ίντερνετ.

Η Emily Miller είναι επαγγελματίας μοντέλο, έχοντας συμβόλαιο με το πρακτορείο FOMO Models. Εμφανίζεται σε φωτογραφίσεις και πασαρέλες εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Emily έχει κατακτήσει για την ώρα το Too Hot to Handle και μένει να δούμε στα επόμενα επεισόδια αν θα την απειλήσει κάποια σε όρους σαγήνης…