Ο Βάλτος, η φανταστική σειρά που μας έφερε το Netflix το 2018 από την πολωνική τηλεόραση, δεν χρειάζεται ενδεχομένως συστάσεις για τον λάτρη των αστυνομικών και του εγκλήματος.

Το The Mire μας έφερε σε μια πολωνική πόλη του 1980 για να μιλήσει για τον ύποπτο χειρισμό δύο υποθέσεων φόνου από πλευράς αστυνομίας, κάτι που γέννησε υποψίες σε δύο δημοσιογράφους.

Σήμερα η ατμοσφαιρική σειρά επιστρέφει στο Netflix με τον δεύτερο κύκλο της, βυθίζοντάς μας ξανά στο σκοτάδι και την καταχνιά…

Ο Βάλτος: Επιστρέφει σήμερα η δεύτερη σεζόν της ατμοσφαιρικής αστυνομικής σειράς

Ως The Mire ’97 επιστρέφει λοιπόν Ο Βάλτος για τη δεύτερη σεζόν του, φέρνοντάς μας ξανά ένα μυστήριο, αλλά και μισές αλήθειες.

«Η πλημμύρα του αιώνα ξεθάβει κι άλλο ένα πτώμα στο δάσος Γκρόντι, το οποίο συνοδεύουν διαφθορά, απάτες από το ’90 και καλά κρυμμένα μυστικά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου», μας λέει το Netflix προλογίζοντας τη νέα σεζόν.

Το πολωνικό δράμα είχε κάνει μεγάλη αίσθηση το 2018 στους φίλους του θρίλερ, ανοίγοντάς μας την όρεξη και για νέα επεισόδια. Ήταν μια σειρά που έριξε το βάρος όχι στην εξιχνίαση του εγκλήματος, αλλά σε ένα άλλο έγκλημα που συντελείται κάποιες φορές στο περιθώριο των ανακρίσεων, την ίδια την αστυνομική έρευνα.

Οι άγνωστοι σε μας Αντρέι Σέγουεριν, Νταβίντ Ογκρόντνικ και Ζόφια Βίχουατς είναι μάλιστα γνωστοί τηλεοπτικοί ηθοποιοί της Πολωνίας, γι’ αυτό και οι καταπληκτικές ερμηνείες.

Το The Mire ήταν ένα φοβερό αστυνομικό δράμα και το ίδιο ελπίζει ο κόσμος και για τη δεύτερη σεζόν του. Η οποία επιστρέφει στα 90s πια, με άλλο ένα φονικό μυστήριο.

Ο δεύτερος κύκλος του Βάλτου, Ο Βάλτος ’97, κάνει πρεμιέρα σήμερα, 7 Ιουλίου 2021, στο Netflix…