Για το τέλος της έχουν γραφτεί πράγματα και θάματα, όπως και για τις λεπτομέρειες που έχασε ο θεατής και μπερδεύτηκε.

Και είναι αλήθεια πως ήδη από το πρώτο επεισόδιο του «Ξένου», τα μυστικά και τα ψέματα απειλούν να τινάξουν στον αέρα όχι μόνο το ήσυχο βρετανικό προάστιο, αλλά και την ομαλή παρακολούθηση της σειράς.

Για το περίφημο πια «The Stranger» o λόγος, το βρετανικό διαμαντάκι που βασίζεται σε βιβλίο του Χάρλαν Κομπέν (2015) και τυλίγει τα πάντα σε ένα πέπλο μυστηρίου και εξαπάτησης. Από πλαστές εγκυμοσύνες και μυστικούς δεσμούς μέχρι κρυμμένα πτώματα και άλλα ανατριχιαστικά, ο «Ξένος» μας λέει ένα πράγμα από την αρχή: τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ο Ρίτσαρντ Άρμιταζ (του «Hannibal») παίζει έναν οικογενειάρχη που μαθαίνει κάτι σοκαριστικό για τη γυναίκα του και πρέπει τώρα να ανακαλύψει την αλήθεια. Μόνο που η αναζήτησή του θα φέρει θαμμένα μυστικά, εκβιασμούς και τα άπλυτα όλων στη φόρα, κάνοντας την εξαφάνιση της συζύγου του ένα διαρκές αίνιγμα.

Ένα από τα δυνατότερα θρίλερ των τελευταίων χρόνων αναζητά μανιωδώς τη λύση του, προσφέροντας έναν καλοσχηματισμένο ιστό από σασπένς, μυστικά, δολοφονίες και πλαστά στοιχεία, κάνοντας τον θεατή πραγματικό ντετέκτιβ.

Το ενδιαφέρον θα παραμείνει ζωντανό στα 8 επεισόδια, ως και το εκρηκτικό φινάλε