Έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν και δυστυχώς θα συνεχίσει να συμβαίνει και στο μέλλον. Σειρά η οποία μας αρέσει να ακυρώνεται καθώς τα γούστα μας, φευ, δεν ταυτίζονται με εκείνα των παραγωγών.

Το Lordoftheseries.gr εστιάζει σε τρεις σειρές οι οποίες, κατά την άποψη του γράφοντα, άξιζαν συνέχειας.

«Μια νέα ζωή. Αν ζήσεις», λέει το tagline. Η γραφή της Mika Watkins και η σκηνοθετική επιμέλεια του Paul Anderson συνδύασαν αρμονικά επιστημονική φαντασία και τρόμο για να μας παρουσιάσουν το γεμάτο περιπέτεια ταξίδι οκτώ ανθρώπων προς έναν μακρινό πλανήτη. Κλίμα που θυμίζει Alien της παλιάς, καλής εποχής, η απειλή διάχυτη, το απρόβλεπτο καραδοκεί και η κάθαρση δεν έρχεται από πουθενά.

Ο δημιουργός του «Λούθερ», Νιλ Κρος, μας παραδίδει ένα αστυνομικό θρίλερ με αμφίσημους, ψυχολογικά και ηθικά διαλυμένους χαρακτήρες, οι οποίοι κινούνται στο τρομακτικό πλαίσιο ενός προ-Αποκαλυπτικού κόσμου. Με το ρολόι να μετρά αντίστροφα θα πρέπει να συνεργαστούν, να επιβιώσουν αλλά πρωτίστως να ανταπεξέλθουν υπό το βάρος των δικών τους, ελαττωματικών προσωπικοτήτων.

Βοηθός φιλόδοξου Γερουσιαστή επιστρέφει στη γενέτειρά της προκειμένου να ερευνήσει την δολοφονία της αδερφής της. Αυτό είναι το γενικό πλαίσιο. Τα επιμέρους στοιχεία του «ψηφιδωτού» είναι που αξίζουν της προσοχής μας: κωμόπολη του Τέξας, διεφθαρμένοι Αστυνομικοί, μυστήριο και καρτουνίστικοι χαρακτήρες. Ένα γευστικό τηλε-κοκτέιλ, έντονα στυλιζαρισμένο και στο σωστό βαθμό εύπεπτο. Καθαρή διασκέδαση.