Ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ενεργός ηθοποιός εδώ και πέντε δεκαετίες. Στο νέο τεύχος Απριλίου / Μαΐου του AARP the Magazine, ο ηθοποιός μιλάει για το πόσο ευγνώμων είναι ότι εξακολουθεί να έχει δουλειά στα 76.

«Η δουλειά σε κρατάει, σε κρατά ψηλά», λέει. «Φυσικά, αυτές τις μέρες κοιτάζω γύρω από το σετ και εγώ είμαι το πιο ηλικιωμένο άτομο εδώ. Πού πήγε ο χρόνος; Αλλά μου αρέσει όλη η διαδικασία. Δεν κάνουμε εγχείρηση εγκεφάλου, είμαστε showbiz».

Το αστέρι του «The Kominsky Method» είναι επίσης σε μεγάλο ενθουσιασμό που συνεργάζεται ξανά με την Kathleen Turner.

Η ηθοποιός, 66 ετών, ήταν μαζί του στις ταινίες επιτυχίας της δεκαετίας του ’80 Romancing the Stone, Jewel of the Nile και War of the Roses και θα συμμετάσχει σε αυτή τη σεζόν του επιτυχημένου show του Netflix.

Ο Ντάγκλας λέει ότι είναι από καιρό οπαδός των «φοβερών» γυναικών όπως η Turner. «Η μητέρα μου ήταν ηθοποιός. Πέρασα πολύ χρόνο στα παρασκήνια της στο θέατρο. Γι’ αυτό ποτέ δεν απειλήθηκα από φοβερές γυναίκες», λέει. «Είμαι περήφανος που για σχεδόν κάθε γυναίκα με την οποία συνεργάστηκα, ήταν ένας από τους καλύτερους ρόλους της. Η Kathleen Turner, η Geneviève Bujold πίσω στο Coma, η Glenn Close στο Fatal Attraction, η Annette Bening, η Sharon Stone. Προσπαθώ να κάνω το περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο άνετο, δώστε τους σεβασμό και προστασία. Αυτή η σεζόν του -The Kominsky Method- θα είναι η τέταρτη φορά που συνεργάζομαι με την Kathleen και υπάρχει μια υπέροχη άνεση σε αυτό».