Τo δίκτυo Starz κυκλοφόρησε πρόσφατα τη πρώτη επίσημη φωτογραφία από την επικείμενη δραματική σειρά του με τίτλο Heels. Όπως γράφει το Lordoftheseries.gr πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι οι Stephen Amell (Arrow) στο ρόλου του Jack Spade και ο Alexander Ludwig (Vikings) στο ρόλο του Ace Spade. Oι δύο άντρες υποδύονται τους αντίπαλους αδελφούς που εργάζονται ως κορυφαία αστέρια της επαγγελματικής πάλης σε μια μικρή ανεξάρτητη ομοσπονδία στη Georgia των Η.Π.Α. Κρίνοντας από τις περιγραφές των χαρακτήρων τους, η συμπεριφορά των δύο αδερφών διαφέρει εντός και εκτός ρινγκ.

Στη σειρά επίσης συμμετέχουν οι Alison Luff, Chris Bauer, Allen Maldonado, James Harrison, Kelli Berglund, Mary McCormack και David James Elliot.

Υπόθεση

Σε σενάριο του Michael Waldron (Loki) και με δημιουργός της τον Mike O’Malley , το Heels είναι μια σειρά για τους άντρες και τις γυναίκες που κυνηγούν τα όνειρά τους στο χώρο της επαγγελματικής πάλης σε μια μικρή πόλη. Η σειρά διαδραματίζεται στη κλειστή κοινότητα της Georgia, με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια και επαγγελματίες παλαιστές, αντίπαλοι στο ρίνγκ, που φιλονικούν για την υστεροφημία του αείμνηστου πατέρα τους Στο ρινγκ, κάποιος πρέπει να κερδίσει και κάποιος να χάσει. Αλλά στον πραγματικό κόσμο, αυτοί οι χαρακτήρες μπορεί δύσκολα να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του κόσμου, ή δύσκολα να λησμονηθούν.

Μέσα στο ρινγκ ο Jack Spade (Amell) είναι ο χαρισματικός “κακός” της Duffy Wrestling Association (DWA). Στην υπόλοιπη ζωή του είναι ένας σκληρά εργαζόμενος ιδιοκτήτης, σύζυγος και πατέρας, που προσπαθεί να τα φέρει βόλτα, ενώ προσπαθεί να υλοποιήσει τα όνειρά του. Έχει το μυαλό ενός καλλιτέχνη στο σώμα ενός παλαιστή. Δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να κάνει την DWA μια αυτοκρατορία στο χώρο της πάλης. Θα ρισκάρει το γάμο του ή τη σχέση με τον αδερφό του για να τα καταφέρει;

Ο Stephen Αmell μέσω του προσωπικού του προφίλ ανακοίνωσε και τη συμμετοχή του τέως πρωταθλητή της WWE, CM Punk:

Nα σημειωθεί ότι ο Amell έχει ήδη μια μικρή εμπειρία στη πάλη.

Επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας αναμένεται.