Είναι αναμφίβολα το κωμικό γεγονός του καλοκαιριού και είναι επιτέλους εδώ. Πού αλλού, στο Netflix.

«Η Μεγάλη των Κωμικών Τράμπα» ονόμασε το κανάλι στα ελληνικά το πολυαναμενόμενο «Game On: Α Comedy Crossover Event», μια επετειακή σειρά που αποτελείται από γνωστές σειρές του Netflix.

Το οποίο ενώνει τα καστ 4 δημοφιλών σειρών του για ένα κωμικό τσουνάμι επικών διαστάσεων!

Τέσσερα επεισόδια, τέσσερις σειρές, τέσσερις διασταυρώσεις.

Ποιες σειρές διασταυρώνονται; Οι «Το Σόου του Μπιγκ Σόου» (The Big Show Show), «Κύριε Ιγκλέσιας» (Mr. Iglesias), «Άσλεϊ Γκαρσία» (Ashley Garcia: Genius in Love) και «Οικογένεια ΜακΚέλαν» (Family Reunion).

Η μίνι σειρά δεν είναι ένας αχταρμάς από άλλες σειρές, αλλά έχει μια κεντρική δομή που ενώνει τις πλοκές και περνά από επεισόδιο σε επεισόδιο. Κάθε επεισόδιο είναι ουσιαστικά σαν να βλέπεις επεισόδιο της εκάστοτε σειράς.

Η διασταύρωση προκύπτει από την εμφάνιση χαρακτήρων της μιας σειράς στην άλλη. Κι ένα ενιαίο μοτίβο που διαπνέει τις ιστορίες.

Η «Μεγάλη των Κωμικών Τράμπα» είναι διαθέσιμη από 10 Αυγούστου και το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως δεν πρέπει αναγκαστικά να ξέρεις τις σειρές που έρχονται κοντά.

Τα επεισόδια λειτουργούν αυτόνομα και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσεις πολύ καλές οικογενειακές σειρές σε ένα απίθανο πακέτο…