Τα μαθήματα ξανάρχισαν στην τάξη του Κυρίου Ιγκλέσιας, πάνω στην ώρα για λίγο γέλιο και ακόμα περισσότερη έμπνευση.

Ο νέος αγαπημένος καθηγητής του τηλεοπτικού κοινού ακούει στο όνομα Γκαμπριέλ «Αφράτος» Ιγκλέσιας, που ήρθε σαν σίφουνας το 2019 να μας θυμίσει πώς ήταν κάποτε τα καλά sitcoms.

Ο «Κύριος Ιγκλέσιας» είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στο γυμνάσιο που έβγαλε και ο ίδιος και τα καμώματά του εντός και εκτός τάξης εκτιμήθηκαν ιδιαιτέρως από το κοινό, δίνοντάς του σκορ 88% στο Rotten Tomatoes.

Ο Ιγκλέσιας, γνωστός κωμικός στην Αμερική, προσπάθησε στον πρώτο κύκλο να κάνει τη διαφορά στη ζωή μερικών έξυπνων αλλά κακών μαθητών στο σχολείο του, μέσα σε δέκα μισάωρα επεισόδια.

Στο φετινό νέο εξάμηνο, που ήρθε στις 17 Ιουνίου, ο πάντα καλόκαρδος Γκέιμπ προετοιμάζει τους μαθητές του για το πανεπιστήμιο και τη σχολική παράσταση, ζώντας ταυτοχρόνως το δικό του δράμα: τα ραντεβού με το άλλο φύλο.

Έξι μισάωρα επεισόδια απαθανατίζουν τις νέες περιπέτειες του Ιγκλέσιας, που δεν γράφει περιέργως τα κείμενα, έχουν όμως αναμφίβολα το πνεύμα και τη σπιρτάδα του.

Στο πλευρό του ξανά η διευθύντρια του σχολείου (η Σέρι Σέπερντ του «30 Rock») και ο ανεκδιήγητος βοηθός της, Όσκαρ Νούνιεζ (του «The Office»).