Δεν είναι άλλη μια νερόβραστη δραμεντί που αποβιβάστηκε στο Netflix, παρά το γεγονός ότι έχει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά.

Προέρχεται εξάλλου από τη Νότια Κορέα, έχει ωραία μουσική και στιγμές γέλιου και παρουσιάζει ξανά έναν άνθρωπο να πολιορκείται ερωτικά από αρκετούς επίδοξους εραστές.

Μόνο που το «Ήταν Έρωτας;» εμπλουτίζει τη φόρμουλα με γερές δόσεις πραγματικότητας και αμφίβολη έκβαση.

Μια νέα και μόνη μαμά κάνει λοιπόν πολλές δουλειές για να επιβιώσει, καθώς αυτή η εγκυμοσύνη πριν από μερικά χρόνια την ανάγκασε να εγκαταλείψει τις σπουδές της.

Πλέον μετρά πάνω από δέκα χρόνια χωρίς σχέση και είναι ώρα να βγει ξανά στον κόσμο. Και τέσσερις τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους άντρες διεκδικούν πια θέση στην καρδιά της.

Αυτό είναι το «Ήταν Έρωτας;», μια σειρά που συμβαίνουν πολλά και διάφορα, πηγαίνει ωστόσο βαθύτερα στους βασικούς χαρακτήρες και το πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.

Η νεαρή μαμά δεν ψάχνει εξάλλου απλώς ταίρι, αλλά και πατρικό πρότυπο για την κόρη της, μια συνθήκη που περιπλέκει άρδην την κατάσταση.

Η σειρά των 16 επεισοδίων εγκαινιάστηκε στη Νότια Κορέα στις 8 Ιουλίου (με 2 νέα επεισόδια κάθε βδομάδα). Είναι όσο απλή (ή περίπλοκη, ανάλογα πώς το βλέπεις) παίρνει, μια από αυτές τις σειρές που τις απολαμβάνεις με την καρδιά περισσότερο παρά με το μυαλό.