Η τελευταία μέρα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2013 ξεκίνησε με τον Βο μέσα στο studio του Sfera 102.2, παρέα με την Ελένη Κολοκοτρώνη! Αμέσως μετά τη δική τους εκπομπή έκαναν οι Kings!

Στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής και η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Ο Μύρωνας Στρατής σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού εντυπωσίασε!

Και οι Rec στο studio του Sfera 102.2 στο κέντρο της Κηφισιάς! Η συνέχεια στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής είχε Χριστίνα Σάλτη.

Στις 3 το μεσημέρι η μοναδική Δέσποινα Βανδή έκανε εκπομπή στο πρώτο ραδιόφωνο της Αθήνας παρέα με τον Valentino, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της και φωτογραφήθηκε παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη που ετοιμαζόταν να μπει στο studio!

Ο Κώστας με την σειρά του μοίρασε χαμόγελα και αυτόγραφα σε όλο τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Κηφισιάς, έκανε τις δικές του μουσικές επιλογές και κράτησε την καλύτερη αγκαλιά για την Έλενα Παπαρίζου!

Το κλείσιμο της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής ήταν απολαυστικό! Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου μπήκε στο studio του Sfera 102.2 με τον Valentino και την Γιώτα Τσιμπρικίδου και αφιέρωσε την εκπομπή της στον πατέρα της,
με επιλογές ανατρεπτικές και ταυτόχρονα συγκινητικές! Και κάπως έτσι … η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2013 ολοκληρώθηκε!