Ο καλύτερος τρόπος να παλέψεις την καραντίνα για τον κορονοϊό και την κλεισούρα στο σπίτι είναι το χιούμορ.

Και λέγοντας χιούμορ, εννοούμε το γέλιο. Μόνο που εδώ δεν θα μείνει άντερο!

Το Netflix έχει τα πάντα και η αναζήτηση στην τεράστια βάση δεδομένων του δεν είναι πάντα εύκολη.

Αν ψάχνεις λοιπόν ταινία να σκάσει το χειλάκι σου, να πού πρέπει να κινηθείς…

«Καλύτερα δε γίνεται» (1997)

Η κωμωδιάρα με τον Τζακ Νίκολσον και την Έλεν Χαντ είχε τόσο λαμπρές ερμηνείες από τους δύο πρωταγωνιστές που παραμένει μια από τις ελάχιστες ταινίες που τιμήθηκαν ποτέ με Όσκαρ και Α’ Ανδρικού και Α’ Γυναικείου.

Ο καλοβαλμένος κόσμος ενός ξινού και ψυχαναγκαστικού συγγραφέα είναι έτοιμος να καταρρεύσει λοιπόν όταν εισβάλλουν στη ζωή του μια σερβιτόρα και ανύπαντρη μητέρα και ένας ιδιαίτερος γείτονας. Η ταινία που θα βάλει το χαμόγελο στα χείλη από την αρχή ως το τέλος…

«Μπάτσοι από τον πάγκο» (2010)

Δύο λέξεις: Γουίλ Φέρελ! Η αχτύπητη κωμωδία του Άνταμ ΜακΚέι με τους Γουίλ Φέρελ και Μαρκ Γουόλμπεργκ παρακολουθεί δυο νεοϋορκέζους αστυνομικούς που δεν είναι ακριβώς τα αστέρια του τμήματος.

Η μεγάλη ευκαιρία που περιμένουν οι δυο χαρτογιακάδες σύντομα όμως θα παρουσιαστεί, μπας και δείξουν επιτέλους το αστυνομικό τους δαιμόνιο. Αστεία και με δόσεις σασπένς και δράσης, θα σου θυμίσει τι έκανε άλλοτε ο Γουίλ Φέρελ στο πανί…

«Οι άντρες με τα μαύρα» (1997)

Πόσα χρόνια έχεις να τους ξαναδείς; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να θυμηθείς αυτόν τον υπέροχο αχταρμά κωμωδίας, επιστημονικής φαντασίας και δράσης, μια εντελώς ξεχωριστή ταινία της τελευταίας 20ετίας.

Τόμι Λι Τζόουνς και Γουίλ Σμιθ σε ρεσιτάλ γελοιότητας, όταν ο βετεράνος κυβερνητικός πράκτορας θα συνεργαστεί με τον αστυνομικό της πιάτσας για μια υπόθεση υψίστης σημασίας. Υψίστης εξωγήινης σημασίας!