«Οι θεραπευτικές δυνάμεις του Ντουντ» τη λένε και είναι το πιο πρόσφατο τηλεοπτικό προϊόν του Netflix, καθώς εγκαινιάστηκε στις 13 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για μια κωμική σειρά που περιστρέφεται γύρω από έναν 11χρονο που παλεύει με διαταραχές άγχους και κοινωνική φοβία και βρίσκει τη δύναμη να συνεχίσει το σχολείο χάρη σε ένα αξιολάτρευτο σκύλο, τον Ντουντ.

Παιδική τηλεόραση είναι, κατάλληλη από 7 χρονών και άνω, μόνο που δεν είναι το τυπικό παιδικό πρόγραμμα.

Ο Noah Ferris (Τζέις Τσάπμαν) είναι ένα παιδί που δυσκολεύεται ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές δραστηριότητες. Έπειτα από χρόνια διδασκαλίας στο σπίτι, αποφασίζει να δοκιμάσει το σχολείο, κάνοντας το αποφασιστικό βήμα στη ζωή του.

Οι γονείς του (Τομ Έβερετ Σκοτ και Λαρίσα Ολέινικ), για να τον βοηθήσουν, του παίρνουν έναν σκυλάκο ψυχολογικής στήριξης, δημιουργώντας ένα αξιολάτρευτο δίδυμο γεμάτο ενέργεια και ελπίδα.

Αν καταφέρουν να υπερπηδήσουν τις δυσκολίες και να συνεργαστούν, τόσο διαφορετικοί καθώς είναι, τότε όλα είναι πιθανά σε αυτόν τον κόσμο.

Η σειρά των Έρικα Σπέιτς και Σαμ Λίτενμπεργκ-Βάισμπεργκ είναι πολλά περισσότερα από μια κωμική παιδική σειρά. Είναι μια μοντέρνα, ανοιχτή και θαρραλέα ματιά πάνω στο άγχος και τον τρόπο που μαστίζει τις ζωές όσων υποφέρουν.

Πολλοί έχουν να βρουν κάτι να ταυτιστούν και, γιατί όχι, να επωφεληθούν από τις περιπέτειες του μικρού και του σκύλου με την ανθρώπινη λαλιά…