Η θάλασσα ηρεμεί και χαλαρώνει το πνεύμα, γι αυτό και μια έξοδος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε καφέ- μπαρ που «βλέπουν» στα νερά του Σαρωνικού, μοιάζει πιο ιδανική από ποτέ.

Πόσο μάλλον τώρα που πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας και η κούραση και το άγχος της καθημερινότητας αρχίζουν να συσσωρεύονται. Ακολουθούν, λοιπόν, τέσσερα στέκια δίπλα στη θάλασσα για να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές πλάι στο κύμα.

Ιστιοπλοϊκός

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία στον Πειραιά, στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, ο Ιστιοπλοϊκός σας υποδέχεται με άκρως ανανεωμένη «εμφάνιση» σε έναν μοντέρνο χώρο με βασικά χαρακτηριστικά τα γήινα χρώματα, τις μοντέρνες γραμμές και έντονο το στοιχείο του ξύλου.

Με την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Οι εικόνες που απλώνονται μπροστά σας απλά μαγικές.

Εν πλω

Με μαγευτική θέα στη θάλασσα και υψηλό επίπεδο παροχών, το Εν Πλω επί της Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Ποσειδώνος 4) συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σταθερές αξίες για στιγμές δίπλα στο κύμα. Πρωταγωνιστής εδώ δεν είναι άλλος από τα νερά του Σαρωνικού, που δημιουργούν το ιδανικό φόντο για καφέ αλλά και για φαγητό.

Ark

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Ark (Γρηγορίου Λαμπράκη 2), στο ύψος της Γλυφάδας, αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα. Με μαγευτική θέα, διαθέτει εστιατόριο με προτάσεις της μοντέρνας, ελληνικής κουζίνας, καθώς και έναν all day χώρο με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του καφέ.

Cruiser Exclusive Bar

Με όνομα που παραπέμπει και στην τοποθεσία του, καθώς συνάδει τέλεια με αυτή, το Cruiser Exclusive Bar αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση στη Μαρίνα Φλοίσβου. Η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και τα πολυτελή yachts, το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό design του, καθώς και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει στους θαμώνες του το έχουν μετατρέψει σε meeting point.

Ανοιχτό από το πρωί σερβίρει πρωινό και brunch, ελαφρές γευστικές προτάσεις για ένα light γεύμα, ενώ στον κατάλογό του θα βρείτε και τέλεια συνοδευτικά για το κρασί σας –πλούσια πλατό αλλαντικών και τυριών.