Μικροί και μεγάλοι λάτρεις το παγωτού τα νέα είναι ευχάριστα. Το πρώτο φεστιβάλ αφιερωμένο στο παγωτό θα λάβει χώρα στις αρχές Ιουνίου στην Αθήνα, καλώντας τους φανατικούς οπαδούς του σε ένα τριήμερο ασταμάτητης γευσιγνωσίας και απόλαυσης.

Από τις 7 έως και τις 9 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, το τριήμερο φεστιβάλ θα μυεί τους φανατικούς οπαδούς του παγωτού στα μυστικά του.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 4.000 τ.μ. περισσότερα από 20 καταστήματα από όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος σε αυτήν την ξεχωριστή γιορτή, όπου παραδοσιακά brands, διανομείς αλλά και οικογενειακές επιχειρήσεις παγωτού θα ξελογιάζουν τους επισκέπτες του φεστιβάλ με τις λαχταριστές γεύσεις παγωτού που θα προσφέρουν.

Κλασικές αλλά και πιο μοντέρνες γεύσεις, διάφοροι αναπάντεχοι συνδυασμοί, χειροποίητες δημιουργίες αλλά και όλες οι νέες τάσεις του παγωτού θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Συναυλίες, DJ sets και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους εσάς που θα ζήσετε την μοναδική εμπειρία του Ice Cream Market Athens!